Gór-Sebestyén Júlia                                    

 

Eredményei ›

 

Kitüntetései ›

 

Munkahelyei ›

Iskolái › Pályafutása › Interjúk ›
Videók ›    

 

1981. 05. 14 Miskolc 

2010 Vancouver Téli Olimpia Megnyitó ünnepség zászlóvivő

 

Eredményei:

1989 többszörös magyar bajnok
2002-2009 9-szeres Felnőtt Magyar Bajnok
2004 Európa-bajnokság 1. hely
2003 Európa-bajnokság 3. hely
2004 Világbajnokság 6. hely
4 Téli Olimpián vett részt                                 1998 Nagano 15. hely
2002 Salt Lake City Téli Olimpia 8. hely                                          ( 6. hely rövid program)
2006- Torino Téli Olimpian 18. hely
2010 Vancouver Télin Olimpia 17. hely
2006 Világkupa Kína 1. hely
2006 Moszkva Világkupa 2. hely
2004-2010 között Világkupa 5-ször 3. hely
2004, 2006 Világkupa döntő 6. hely
2005 Világranglista legjobb helyezés: 4. hely

 

2004 Európa-bajnokság 1. hely

2010 - Téli Olimpia-Vancouver

Iskolái:


1987-1989 5. Sz Általános Iskola
1989-1993 Széchenyi István Általános Iskola
1993-1994 Eötvös József Gimnázium, Tiszaújváros
1994-1999 Móricz Zsigmond Gimnázium, Budapest
2006 Testnevelési Egyetem, Műkorcsolya Szakedzői
2006 TFTI Sportmenedzser,Sportszervező Szak
2008 BMF Keleti Károly Gazdálkodási Szak, - Műszaki Menedzser

2010 Óbudai Egyetem- Közgazdász Mesterszak
2012 Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség Technikai Specialista – Frankfurt

ISU Technikai Specialista

2016 Felnőtt Világkupa-Párizs

Kitüntetései:

2004 Magyar Köztársaság Lovagkeresztje
2004 Tiszaújváros Díszpolgára
1995 Jó Tanuló Jó Sportoló – Kitüntetés ( Budapest)
Az év műkorcsolyázója – ( 2008-2009-2010)
2006 Magyar Olimpiai bizottság Fair Play Díj
2006 Nemzetközi Olimpiai Bizottság Fair Play Díj
2010 Magyar Olimpai Bizottság Nők Sportjáért díj
5-ször Borsod-Abaúj Zemplén megye - Év Sportolója

Európa-bajnoki aranyérem

Munkahelyei:

2010 - 2011 Debrecen Sportiskola- Műkorcsolya
2012 - 2017 Magyar Olimpiai Bizottság tagja
2012 - től Sebestyén Korcsolya Sport Egyesület, Elnök -    Vezetőedző
2012 - Testnevelési Egyetem- Műkorcsolya oktató
2012 - 2021 Mol ÚjEurópa Alapítvány Kuratórium tagja
2012 - től Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség ISU Technikai      Specialista
2017 - 2019 MOKSZ Héraklész Válogatott Koordinátor
2017 - től Magyar Olimpiai Bizottság - Fair Play Bizottság tagja
 

 

Sebestyén Korcsolya Sport Egyesület

 Beszélgetés Veiszer Alindával- Sebestyén Júlia pályafutása - video ›

 25 év a jégen - Tiszaújváros 50 év 50 arc Jubileumi interjú

- Leninvárosban élt születésétől kezdve, itt nevelkedett. Milyen volt ebben az "új városban" gyereknek lenni?

Leninvárosban 13 éves koromig nevelkedtem, és felejthetetlen évek ezek a számomra. Szüleim a mai napig itt élnek, és mindig az otthonom lesz Tiszaújváros, függetlenül attól, hogy a Fővárosban élek már. Mivel nagyon korán már 3 évesen elkezdtem korcsolyázni, rengeteg élmény köt a TVK Szabadidőközpont Műjégpályához. A nyári edzőtáborok, mikor hajnalban és késő este edzettünk, a strandolás, csúszdázás, mely a reggeli edzés után volt csak engedélyezett. A téli mínuszok, amikor csontig hatoló hidegben edzettünk. Iskolába, edzésre kerékpárral közlekedtem, ha esett az eső, ha fújt a szél! Hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a városban lehettem gyerek. Azóta sajnos a sűrű elfoglatságaim, a versenyek, edzőtáborok miatt ritkán tudok hazamenni, de mindig örömmel tölt el ha lehetőségem van rá.

- Mikor, hogyan kezdte a korcsolyázást, mikor érezte először, hogy tehetsége van ehhez a sporthoz?

Szüleimnek köszönhetem, hogy kapcsolatba kerültem a műkorcsolyával, illetve annak, hogy Tiszaújvárosban - Európában szinte egyedül állóként - egész évben üzemelő jégpálya működött. Kisgyermekként nagyon mozgékony voltam, és hogy levezessék felesleges energiáimat a műjégpályán korcsolya oktatás keretein belül 3 évesen vittek először jégre. Pappné Ági néni akkori edzőnő felismerte tehetségemet ehhez a sportághoz, hiszen szerettem jégen lenni, ügyesen csúsztam, nem sírtam ha elestem, és szorgalmasan gyakoroltam. Hamar kiválasztott, így egyre többet jártam edzésekre. Míg óvódás társaim délután aludtak, addig én edzésekre jártam. Majd jöttek az első versenyek, eredmények. Sok emlékem maradt ezekből az időkből, sosem felejtem el karácsonyi Mikulás és május 1.-i bemutatókat, amikor telt lelátó előtt szerepelhettünk,


- A tehetségen kívül mi mindenre volt szükség, hogy ilyen sikereket érhessen el?

A műkorcsolya talán az egyik legösszetettebb sportág. A tehetség természetesen önmagában nem elég. Edzőim szerint nagyon szorgalmas voltam, odafigyeltem rájuk, inkább többet csináltam az általuk kiadott feladatokból. 13 éves koromig edzettem nyitott jégpályán, és sosem foglalkoztam a körülményekkel, a hideggel, a keményebb jéggel. 10 perces szünetet, mely melegedésre kaptunk, inkább a jégen töltöttem és gyakoroltam. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nagyon jó technikai alapokat kaptam, és 8 éves koromtól örmény származású edzőim Gurgen Vardanjan és Jerena Ipakjan kezei között sokat fejlődtem, és már 9 évesen sikereket értem el a nemzetközi mezőnyben. 1994 nyarán kerültem Budapestre, és a mai napig köszönöm szüleimnek, hogy elengedtek a “ nagy városba “ hogy folytathassam amit igazán szeretek. Hiszen itthon nem volt edző akkor és a további komoly folytatásra csak Budapesten volt lehetőség. Éjszakákat sírtam, hogy én korcsolyázni szeretnék, és végül Dr Kozári Klári néni vett szárnyai alá, aki hosszú éveken keresztül a Korcsolya Szövetség elnöke és nemzetközi pontozóbírója volt, és olyan lett nekem mint a pótnagymamám. 1994 decemberében szerepeltem először világversenyen a budapesti Junior Világbajnokságon, majd 1995 februárjában életem első Európa-bajnokságán a felnőttek között 13 évesen a 14. helyet értem el. Száraz András irányítása alatt lehetőségem nyílt arra, hogy külföldön neves koreográfusok készítsék el programjaimat, mint Tatiana Tarasova, Evgeny Platov, Nikolai Morozov, Nina Petrenko. Hálásan köszönöm Tiszaújvárosnak, Tiszaújváros Önkormányzatának a TVK-nak, és a Tiszaújvárosi Sport Klubnak, hogy segítették felkészüléseimet, végig mellettem álltak, és hozzásegítettek a sikerekhez.

- A sportolás miatt mennyiben élt más életet, mint a korosztálya?

Természetesen egy élsportoló nem tud olyan életet élni, mint korosztálya. Sok lemondással jár az élsport, de cserébe felejthetetlen élményeket ad, és a sikerek mindenért kárpótolják az embert. Nagyon szoros időbeosztásom volt, hiszen iskola, utána edzések, esténként tanulás, nyáron edzőtáborok, télen a versenyek, mindezek mellett nem sok szabad időm maradt. Szinte természetes volt, hogy szinte egyetlen egy osztálykiránduláson sem vehettem részt, ugyanis mindig egybe esett egy-egy versennyel.
Miután Budapestre kerültem, onanntól kezdve hétvégenként a szombat délelőtti edzés után az első vonattal jöttem haza, és vasárnap este utaztam vissza. Itthon édesanyám és a nagymamáim főztek nekem, szüleim segítettek a tanulásban ha kellett. Számomra mindig fontos volt a tanulás, hiszen versenyzőként sosem lehettett tudni, nem jön-e közbe egy sérülés, mely megakadályozhatja a további élsportot. Az Eötvös József Gimnázium 6 osztályos évfolyamában kezdtem meg gimnáziumi tanulmányaimat, majd Budapesten folytattam, és a Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségiztem. Nem voltam magántanuló, igyekeztem minden dolgozatot megírni, amikor csak lehetett. Utána az Óbudai Egyetemen szereztem menedzser diplomát minőségírányítási szakon, majd Közgazdász Mester Diplomát szereztem ugyanitt. A Testnevelési Egyetemen 2006-ban, mint műkorcsolya szakedző végeztem, és középfokú sportmenedzser-sportszervező képesítést is szereztem.

- Az Európa-bajnoki címe megszerzésének pillanatait minden tiszaújvárosi meghatottan figyelte, az egész város rendkívül büszke volt "Jégkirálynőjére". Hogyan élte meg azt a pillanatot? Mennyire volt hosszú az út addig?

Minden versenyző álma, hogy egyszer hazai közönség előtt szerepelhessen. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez nekem megadatott, és hogy a budapesti Európa-bajnokságon állhattam fel a dobogó legtetejére. Felejthetetlen pillanatok, melyek a mai napig elevenen élnek bennem. Emlékszem a verseny minden pillanatára. Már a rövid program során sokan kijöttek nekünk magyaroknak szurkolni, de a kűr alatt az Aréna szinte teljesen megtelt. Ott voltak a szüleim, testvérem keresztszüleim, unakatestvéreim, rokonaink, barátok, és nagyon sokan tiszaújvárosból is eljöttek szurkolni nekem. Fergeteges hangulat volt az Arénában. Azonban emlékszem a kűröm közepén volt egy lassú rész, ahol olyan csend volt, hiszen mindenki feszült figyelemmel szurkolt, amit meg is jegyeztem ott akkor magamban, azonban a végén felállva tapsoltak, és szinte tombolt a közönség. Sokat kellett várni a pontokra, majd bekiabálták hogy “ megvan” ami után meglátva a pontszámokat tudatosult bennem, hogy megnyertem!
Hosszú út vezetett a győzelemig. Első nemzetközi sikeremet még 9 évesen értem el Stuttgartban, ahol magasan az első helyen végeztem. Azért is volt nagy dolog – mi csak kis Európa-bajnokságként emlegettük, mert olyan sok ország vett részt ezen a versenyen, - hiszen már hazai válogató verseny döntött arról, ki képviselheti Magyarországot ezen a viadalon a 10 éven aluliak kategóriájában. Többszörös korcsoportos Magyar bajnok lettem, számos nemzetközi versenyen végeztem az első helyen. Majd 1995-ben 13 évesen már a felnőtt Európa-bajnokságon is bemutatkoztam, ahol a 14. helyet értem el. Ebben az évben én mutattam be versenyen először a magyarok közül a tripla lutzot. Majd 2 év kimaradt sérülés miatt, hiszen először a hirtelen növekedésem, majd a következő évben egy rossz esés következtében tört el egy csont a lábfejemben. 1998-ban kijutottam minden világversenyre köztük a Naganói Téli Olimpiára, ahol bejutottam a döntőbe és a 17. helyen végeztem. A következő években 1999-ben, 2000-be és 2001-ben is a 6. helyen végeztem az Európa-bajnokságokon, ahol a kűrben egyszer a 2., majd a 3. lettem. 2002-ben a Salt Lake City Téli Olimpián a 8. helyen zártam, ahol a kűrömet a legjobb 6-ban mutathattam be, több mint 25 ezer néző előtt. 2003-ban sikerült a bravúr, hiszen megtörve az orosz hegemóniát a 3. helyen végeztem a malmö-i Európa-bajnokságon. Ugyanebben az évben a Világkupa sorozatban kétszer is 3. lettem, ezzel először a magyarok közül, bejutottam a Világkupa döntőbe, ahova csak a világ legjobb 6 versenyzője kerül be.

- Ezen kívül mely pontokat érzi sportpályafutása legfontosabb állomásainak?

25 éves pályafutásom alatt, 14 Európa-bajnokságon, 12 Világbajnokságon és 4 Téli Olimpián szerepeltem. Nagyon kevesen modhatják el magukról, hogy ennyi éven keresztül a világ élvonalában versenyezhettek. 9-szer lettem Felnőtt Magyar bajnok, és sokszor nagyon meg kellett küzdenem azért, hogy ezeken a világversenyeken én képviselhessem hazánkat. 2004-ben a Világbajnokságon a 6. helyet értem el. 2006-ban Világkupát nyertem Kínában, számos alkalommal végeztem dobogón a Világkupa sorozatban. 2004 után 2006-ban is bekerültem a Világkupa döntőbe. Világranglistán a legjobb helyezésem a 4. hely volt 2005-ben. 2010-ben fejeztem be aktív pályafutásom, és hatalmas megtiszteltetés volt, ebben az évben, hogy a Vancouveri Téli Olimpia megnyitó ünnepségen én vihettem a Magyar zászlót. Olyan gálákra kaptam pályafutásom alatt meghívást, mint Katarina Witt Show, vagy Edvin Marton és Evgeny Plushenko által szervezett Kings On Ice Show, ahol Olimpiai és Világbajnokokkal szerepelhettem egy jégen.


- A magánéletéről tudják az itt élők, hogy házasságot kötött. Hol és hogyan él, mivel foglalkozik manapság?


Férjemmel, aki ügyvédként dolgozik Budapesten élünk. 2012-ben Tiszaújvárosban kötöttünk házasságot.
Mindig is úgy terveztem, hogy versenyzői pályafutásom befejeztével a jégen maradok – 25 év korcsolyázás után nem lehet a jégnek csak úgy hátat fordítani. A sportágban szerzett tudást, tapasztalatot szeretettem volna mindenképpen továbbadni, és a magyar műkorcsolya jövőjét segíteni. Így 2010-ben először Debreceni Műkorcsolya szakosztályt segítettem, mint szakmai tanácsadó. Majd 2011 nyarától Budapesten kezdtem el edzősködni, és 2012-ben alapítottam meg saját műkorcsolya egyesületemet a Sebestyén Korcsolya Sport Egyesületet. Jelenleg 14 aktív versenyzőnk van, és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legeredményesebb műkorcsolya szakosztálya a miénk. Versenyzőink az elmúlt szezonban több mint 40 érmet gyűjtöttek hazai és nemzetközi versenyeken, egyben Felnőtt és Utánpótlás korú válogatott versenyzők, Magyar Bajnokok. A Nemzetközi Műkorcsolya Szövetség Technikai Specialistájaként nemzetközi versenyeken is bíráskodom, legutóbb a Párizsban megrendezett Felnőttt Világkupán pontozhattam. 2012-től a Testnevelési Egyetemen okatatom a korcsolyát, illetve az a megtiszteltetés ért, hogy a 2012-től a MOL ÚjEurópa Alapítvány kurátori tagjaként is a tehetségek támogatásának részese lehetek. 2012-től a Magyar Olimpiai Bizottság tagja vagyok.


- Mennyiben más edzőként a jégen lenni?

Sokszor megkérdezik, hogy milyen érzés a palánk másik oldalán állni. Erre azt szoktam válaszolni, hogy nehezebb mint versenyzőként.
Természetesen a versenyen a palánkon kívülről, már csak izgulhat az edző, de addig rengeteg feladatom van! Naponta 6- 7 órát állok jégen, emellet erőnléti -száraz edzéseket tartok. Meg kell tervezni a versenyzők felkészülését, mikor lesznek a versenyek, hova menjünk edzőtáborba. Éjszakákat töltök azzal, hogy kiválasszam minden gyerek számára a legmegfelelőbb zenét. Utána meg kell vágatni a szabályoknak megfelelően, majd el kell készíteni a koreográfiát. Utána jön a ruhák megtervezése, megvarratása, az is előfordul, hogy segítek az anyagok beszerzésében. Tehát aktívan részt veszek a felkészülés minden egyes lépésében. Igyekszem minden területen az összegyűjtött tapasztalataimat hasznosítani, és abból minél többet átadni a gyerekeknek. Szerencsére olyan szakmai csapatot sikerült kialakítani, akik a legfontosabb területeken segítik munkánkat. 2012 óta Budapest 2. kerületében a Marczibányi Sportcentrum területén működik korcsolya iskolám, ahol pici 4-5 éves óvódás, és kisiskolás gyerekeknek tartunk tanfolyami oktatást. Célunk, hogy minél több gyereket megtanítsunk korcsolyázni, illetve megtaláljuk azokat a tehetségeket akik alkalmasak erre a sportra.

- A sikerek szempontjából mennyi múlik az edzőn, mennyi a sportolón? Milyen a "szerencsés páros"?

A versenyző nem lesz egy jó edző nélkül eredményes, de fordítva egy edző sem tud sikeres lenni tehetséges gyerekek nélkül. Természetesen legfontosabb az egymás iránti tisztelet. Mint korábbi élsportoló tisztában vagyok azzal, mennyi lemondással jár a versenysport, mennyit kell dolgozni egy-egy sikerért. Éppen ezért nem lehetek engedékeny, és szigorú vagyok, ahogy magammal szemben is az voltam. Másképpen nem működik. Sajnos a műkorcsolyában megkövetelt szint egyre csak erősödik, és a feltételeink messze nincsenek ott ahol az oroszoké. Ezzel szemben próbálunk egyre feljebb kerülni a nemzetközi mezőnyben. Tanítványaim a kisebbek felnéznek rám, elfogadnak. A serdülő korba kerülve nehezebb dolgom van velük, de ezen a téren is egyre nagyobb tapasztalatom van az évek folyamán. De mindenképpen a legfontosabb a kitartás, bizalom, hit, szorgalom mely előbbre viszi a versenyzőt és edzőjét.


- Amikor saját gyermeke születik, vajon ki fogja-e vinni a korcsolyapályára, milyen tanácsokkal fogja ellátni?

Természetesen meg kell majd tanulnia korcsolyázni, de majd eldől, hogy milyen sportot választ, miben lesz tehetséges, illetve egyáltalán élsportoló lesz-e.
 

 

 

Interjúk

 

2021. január 19.: hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/jeles-a-jegen-es-a-jegen-kivul-is-sebestyen-kupa

2021. január 16.: www.borsonline.hu/sport/valora-valt-sebestyen-julia-alma/220257

2021. január 16.: ripost.hu/sport/valora-valt-sebestyen-julia-nagy-alma-2729526/

2021. január 16.: metropol.hu/sport/nehez-idoszakon-vannak-tul-a-magyar-sportolok-itt-a-fordulat-170294/

2021. január 15.: hang.hu/sport/2021/01/15/kupat-rendeznek-a-hetvegen-hogy-fenntartsak-a-mukorcsolyazok-motivaciojat/

2021. január 15. gondola.hu/cikkek/118526-A_jeg_hatan_%28boldogan%29_elni.html

2020. november 25.: Bajnokaink interjú  - www.youtube.com >

2020. november 18. mediaklikk.hu/ridikul-cikkek/cikk/ridikul-otthon-a-jegen/

2020. szeptember 4.: hunskate.hu/hirek/szovetseg/hat-sportszakemberunk-a-mob-bizottsagaiban

2020. május 28.: A tiszaújvárosi jégkirálynő, aki meghódította a világot - www.kronika.tiszatv.hu/11.oldal >

2020. május 6.:  boon.hu/sport/helyi-sport/szakado-hoban-el-sem-tudjak-kepzelni-4207272/

2020. április 24.: Apa bemutatja, hogy kell műkorcsolyázni www.youtube.com >

2020. április 16.: sportagvalaszto.hu/video-sebestyen-julia-mukorcsolyazo-oltozoi-titkai/

2020. március 16.:  M4 TV Mestermunka www.youtube.com >

2020. február 29:. A munkának egyszer meglesz az eredménye - www.utanpotlassport.hu >

2020. február 22.: Magyar Nemzet Minden nehézséggel megküzdött >

2018. október 5.: Foci és Sport SKSE utánpótlás nevelés ≻

2018. szeptember 26.: Magabiztos cukiság az augusztus hónap Hőse ≻

2018. február 5.: M4 Sport -Sport7fő Múltidéző, Téli Olimpiák ›

2017. december 8.: moksz.hu/mukorcsolya/sebestyen-juli-mukorcsolya-olyan-mint-puzzle › 

2017. november 13.: www.mediaklikk.hu/video/elen-allunk-11-resz/ ›  ( 13.39 -től )

2017. április 14: www.m4sport.hu/2017/05/19/toth-ivett-uj-edzovel-keszul-a-2018-as-olimpiara/›

2017. február 1.: magyaredzo.hu/sebestyen-julia-immar-edzokent-is-sikeres ›

2017. január 31.: Sport7fő ( Tóth Ivett - Sebestyén Júlia Videó ) › 

2017. január 13.: www.origo.hu/itthon/20170113-sebestyen-julia-lepte-meg-a-gyermekotthon-lakoit.html

2016. március 23.: Digi Sport- Reggeli Start  ( Tóth Ivett - Sebestyén Júlia Videó) ›

2016. február 5.: www.blikk.hu/sport/egyeni/sebestyen-julia-mar-a-jovo-bajnokait-neveli/jy0qfh0

2015. december 9.: Digi Sport Reggeli start- Sportágválasztó ( videó )›

2015. február 4.: Digi sport Reggeli Start ( Tóth Ivett - Sebestyén Júlia Videó ) ›

2014. május 21.: Digi Sport Reggeli Start ( Dr. Kamuti Jenő és Sebestyén Júlia Videó ) ›

2014. április 14.: ridikul.tv/egyember.php

2014. január 11.: Dodzsem Plusz Interjú ›

2014. január 1.: valasz.hu/sport/azt-csinalom-most-is-amit-szeretek-71766

2013. december 26.: Dínó Sport interjú ( videó ) ›

2013. augusztus 24:. Dodzsem interjú 1. rész ›          Dodzsem 2. rész ›

2013. február. :www.hatharom.com/2013/02/13/sokkal_nehezebb_edzoskodni_mint_versenyezni_sebestyen_julia

2013. január 10.: Digi Sport Reggeli Start ›

2012. március: www.ujeuropaalapitvany.hu/cikk/2012-marcius-sebestyen-julia

2012. február 1.: Dínó Sport interjú ( videó) ›

2011. január 30.: M1 Telesport ›

2010. október 1.: www.presztizs.com/sport/teli/sebestyen-julia-visszavonulasa-utan-is-aktiv

2010. szeptember 27.: www.haon.hu/sebestyn-jlia-a-sportcentrumnl/news-20100927-01033748

2010. február 19.: www.kulcsmagazin.hu/cikk.php

2010. január 29.: rtl.hu/rtlklub/felketto/videok/428351

 

Videók:  

 

2014 Európa-bajnokság megnyitó › 

2004  Európa-bajnokság rövid program ›  

 

2004  Európa-bajnokság  kűr program ›

2004  Európa-bajnokság gála › 2002 Salt Lake City Téli Olimpia rövid program›
2002 Salt Lake City Téli Olimpia kűr program›      2004 Világbajnokság rövid program ›
2001 Európa-bajnokság kűr program › 2000 Európa-bajnokság kűr program ›
2004 Világkupa -Moszkva - kűr program › 2005 Európa-bajnokság rövid program ›
1999 Európa-bajnokság - kűr program ›  1998 Téli Olimpia Nagano -kűr program ›
2008 Európa-bajnokság- kűr program ›        2003 Európa-bajnokság - kűr program ›
2007 Világbajnokság -rövid program › 1995 Európa-bajnokság - rövid program ›
2004 Katerina Witt Show › 2003 Európa-bajnokság - rövid program ›

1995 Európa-bajnokság rövid program ›

2009 Világkupa Moszkva - rövid program ›
1995 Európa-bajnokság- kűr program › Sebestyén KSE edzésén - Interjú ›  

2010 Műkorcsolya ugrások bemutatása ›

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink