Szeretettel köszöntünk  honlapunkon!        

 

Hírek

 

2021. július 26-30. Sólya Ádám koreográfussal dolgozhattak ismételten versenyzőink 

Sólya Ádám koreográfussal dolgozhattak ismételten versenyzőink július utolsó hetében!
Köszönjük szépen Ádám, hogy újra eljöttél hozzánk, és tovább csiszoltad versenyzőink programjait! Köszönjük a megfeszített munkádat, és hogy ezúttal jutott idő, hogy felnőtt, junior és Héraklész válogatott versenyzőink részére skating skills, és tánc órákat is tarts, melyeket nagyon élveztek a versenyzőink!
Köszönjük és reméljük hamarosan újra találkozunk!


Thank you very much, Adam, for coming to us again and for further polishing programs of our competitors! Thank you for your hard work and this time to have skating skills and dance lessons for our senior, junior and Heraklesz elit competitors, which they really enjoyed!
Thank you! Hopefully see you soon!

 

További képek >

 

2021. július 12-16. Balett és intenzív forgó tábor utánpótláskorú versenyzőink részére

2021. július 12- 16. Balett és és intenzív forgó tábor utánpótláskorú versenyzőink részére


Gellén Anna vezetésével egy balett tábor keretien belül, intenzív felkészülési héten vannak túl legfiatalabb versenyzőink! A Blanskói edzőtáborból hazatérve, amíg válogatott versenyzőink Blanskóban készültek tovább addig legifjabb versenyzőink itthon délelőtt jégen, délután a balett teremben napi 5 órában összetett, sokrétű edzéseken vettek részt, akik klasszikus balett, fejlesztő gimnasztika, mellett intenzív forgás fejlsztésben is részt vettek. Mindenképpen a további fejlődésük alapjául szolgált ezen tábor.
Köszönjük Nanni, Baráth Anna és Konc Juci a tábor megszervezését, lebonyolítását a kicsiknek pedig a kemény munkát.

További képek >

2021. július 4 - 16. Nemzetközi edzőtábor, Blansko  

Csehországban Blansko városában edzőtáboroztak a Sebestyén KSE versenyzői 2021. július 4 - 16. között.

Köszönjük szépen Eva Simančíková a meghívást és a tábor megszervezését, és köszönjük versenyzőinknek és edzőinknek Vladimir Dvojnikovnak, Gór-Sebestyén Júliának, Vidrai Szabolcsnak, Keresztesi Lilinek, Baráth Annának és Libor Hlavaceknek a kitartást és kemény munkát. Napi 6-7 óra munkával jégen és szárazon nagyon jó körülmények között dolgozhattunk! Igyekeztünk kihasználni a lehetőségeket, és minél többet dolgozni, így a fáradtság, izomláz szinte már barátunk volt, de egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk! A sok munka ellenére jó hangulatban zajlott a tábor és a pihenő időket is tartalmasan töltöttük el!

További képek >

Sebestyén KSE

 

2021. július 1. 2020 - 2021-es versenyszezon értékelése

2020 - 2021 szezonban a Sebestyén KSE lett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség legeredményesebb műkorcsolya egyesülete. Több mint 120 érmet szereztek versenyzőink ebben a rendkívül nehéz időszakban, melyből 80 a legfényesebben csillogó aranyérem volt. A felnőtt és utánpótlás bajnokságokon 7 Arany, 2 Ezüst, 2 Bronzérmet, és értékes helyezéseket értek el tanítványaink.

Köszönjük versenyzőinknek, hogy szorgalommal, kitartással, elszántsággal, hatalmas akarattal küzdöttek a szezonban.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni az őket felkészítő szakmai stábnak, (Gór-Sebestyén Júlia, Vidrai Szabolcs, Gellén Anna, Baráth Anna, Keresztesi Lili, Elek Attila, Simon-Balla Andrea, Maros Barbara, Szövetségi kapitányunk Ipakjan Jerena), a gyönyörű ruhákat Szászi Andinak és Honti Katinak, és természetesen a versenyzőink szüleinek, akik bíznak bennünk, és mindenben támogatják gyermekeiket, illetve minden kedves szurkolónknak, és támogatónknak.

Köszönjük a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek a 2020. évre nyújtott Műhelytámogatást, és az egyesület és a válogatott keret részére biztosított térítésmentes jégidőt a Vasas Jégpalotában, mely idén is hatalmas segítséget jelentett versenyzőinknek a felkészülésben. Tanítványaink közül 12-en a válogatott keret tagjai lettek.

Ebben a szezonban rendezhettük meg első alkalommal a Sebestyén Kupát, mely megrendezéséért dícsérő szavakat kaptunk, és ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek aki részt vett a megszervezésében és lebonyolításában! Igazi csapatmunka volt!


Sajnos ebben az évben a Marczibányi Sportcentrum területén működő Korcsolya iskolánk, és a MOKSZ Sport XXI. program a pandémiás helyzet miatt szünetelt, de jövőre szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyó kicsiket!

Ezen szép eredmények adnak lendületet, kitartást a következő szezonra, és hatalmas erőbedobással vágtunk neki a következő szezon felkészülésének.

2020-2021 szezonban elért eredmények >

 

                                                                                összes hír ›

 

Gyere Korizni a Sebestyén Korcsolya Sport Egyesület iskolájába!

Szeretettel várunk Magyarország legeredményesebb műkorcsolya egyesületébe!

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség által támogatott Sport XXI programban várjuk azoknak a 3- 6 éves gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnének megfelelő feltételek és körülmények között, jelentős kedvezményekkel, kiváló szakedzők segítségével megismerkedni a korcsolyázás élményével!
2021. szeptemberétől 2022. júniusáig tartanak a jeges edzések heti 2 alkalommal szerdán és szombaton, emellett kiegészítő foglalkozások keretein belül - balett, mesés gimnasztika, mozgásfejlesztő szárazföldi foglalkozások - biztosítjuk a sportág számára elengedhetetlen sokoldalú képzést!

Helyszín: Vasas Jégcentrum 1046 Budapest, Homoktövis utca 1.

A Marczibányi sportcentrum jégpályáján működő korcsolyaiskolákba is várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnének megismerkedni a korcsolyázás élményével!

Helyszín: Marczibányi sportcentrum 1022 Budapest, Marczibányi tér 16.

Minden további információval szeretettel állunk rendelkezésetekre! 
Elérhetőségeink:

+36304323988
skse.marczibanyi@gmail.com
sebestyenkse.hu
 

 

                                                                                                                                           További információ >

  

                                                                                                                                                                                                                                                   

Magyarország legeredményesebb műkorcsolya egyesülete

               2020-2021 szezonban a Sebestyen KSE

 

 

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Együttműködési Megállapodás keretein belül az utánpótlás támogatása céljából egyesületünk versenyzői részére térítésmentes jégidőt biztosít a Vasas Jégpalotában, illetve a 2020. év sikerei után 2021-ben is műhelytámogatásban részesültünk!

Hálásan köszönjük a bizalmat, támogatást!

 

   

 

 

multimédia

részletek ›

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink