2018                    Archívum 2011 - 2018 ›

 

2018 október 19-21. Halloween Kupa, Budapest 

2 ARANY, 1 EZÜST, 1 BRONZ


2018 október 19- 21. között került megrendezésre a Halloween Kupa elnevezésű nemzetközi verseny, ahol a hosszú felkészülési időszakot követően izgalmakkal léptek jégre utánpótláskorú és válogatott tanítványaink. Nagyon várták már, hogy bemutathassák új programjaikat, melyek elnyerték a bírók és a közönség tetszését. Érmekkel, értékes helyezésekkel, tapasztalatokkal zárták a versenyt.
Köszönjük a szervezőknek a verseny megrendezését.

Eredmények:
Incze Brigitta Éva Chicks I. 1. hely
Ekker Léna Cubs I. 1. hely
Papp Vivien Intermediate 2. hely
Papp Vivien Basic novice II 3. hely
Gál Zoé Advance Nov 5. hely
Zsembery Katinka Intermediate 5. hely
Borovoj Alexander Felnőtt 7. hely
Szentiványi Júlia Cubs II. 7. hely
Csiszér Emese Junior 8. hely
Medgyesi Fruzsina Felnőtt 8. hely
Krizsanovszki Lili Advvance Nov 9. hely
Zhang Boglárka Cubs II. 9. hely
Csernoch András Felnőtt 12. hely
Rozgonyi Kloé versenyen kívül lépett jégre

További eredmények:

www.halloweencup.eu ≻

Beszámoló a versenyről:


http://moksz.hu/mukorcsolya/hazai-palyan ≻
http://moksz.hu/mukorcsolya/eremeso ≻

További képek ≻

A versenyen egyesületünk legifjabb korcsolyázói mint virágszedő denevérek léptek jégre! Nagy élmény volt számukra, minden versenyző után egy -egy kört mentek körbe a pályán, és megmutatva ügyességüket egy-egy fecske, ágyú, angyalka is díszítette munkájukat! Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek!

Ekker Léna 1. hely

Incze Brigitta Éva 1. hely

Papp Vivien 2. hely

SKSE denevérek

 2018 október Interjú - SKSE utánpótlás nevelés

Gór-Sebestyén Júliával, a Sebestyén KSE alapítójával és vezetőedzőjével, valamint Lalátka Oliviával, az Egyesület utánpótlásedzőjével a Hatoscsatorna készített interjút.

Teljes interjú ≻

 

2018 szeptember - Digi Sport- A nap hőse szavazás - Ekker Léna

A NAP HŐSE " Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül. "Ezen a héten az SKSE tehetséges utánpótláskorú válogatott versenyzőjére Ekker Lénára szavazhattok ! Az alábbi linkre kattintva megtekinthetitek Lénáról készített kedves kis interjút!

Videó Lénáról ≻

Ezen a linken szavazhattok Lénára ≻

Köszönjük szépen!

 

2018 szeptember 20-22. Ondrej Nepela emlékverseny, Pozsony

Pozsonyban rendezték meg  a műkorcsolyázók és a jégtáncosok challenger versenysorozatának egyik állomását, ahol az SKSe két felnőtt férfi versenyzője Borovoj Alexander és Csernoch András képviselte a magyar színeket. Bár a rövidprogram nem a terveik szerint alakult, a kűrben szépíteni tudtak, ezzel túl vannak a szezon első fellépésén, és nagy bizonyítási vággyal, töretlen lelkesedéssel készülnek a további versenyekre!

Eredmények:

Borovoj Alexander 15. hely
Csernoch András 17. hely

További eredmények ≻

Beszámoló a versenyről 1. nap Minden kezdet nehéz ≻

Beszámoló a versenyről 2. nap Sokat tanultak ≻

További képek ≻

Borovoj Alexander

Csernoch András 

 

2018 Tanfolyam a Vasas Jégcentrumban

Korcsolyaiskolánk szeretettel várja azoknak a 4-6 éves gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnének megfelelő feltételek és körülmények között, szakedzők segítségével megismerkedni a műkorcsolyázás alapjaival.

Helyszín:
Vasas Jégcentrum
1046 Budapest, Homoktövis u. 1.


Időpontok:
Kedd: 17.00-17.50
Péntek: 17.00-17.50

A jelentkezéseket a +36 30 2207848 telefonszámon, illetve a skse.marczibányi@gmail.com e-mail címen várjuk.
Óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges a megadott elérhetőségeken!

SKSE tanfolyam

 

2018 augusztus Digi Sport - A nap hőse szavazás -  Papp Vivien

A NAP HŐSE " Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül. "Ezen a héten az SKSE tehetséges utánpótláskorú válogatott versenyzőjére Papp Vivienre szavazhattok ! Az alábbi linkre kattintva megtekinthetitek Vivienről készített kedves kis interjút!

Videó Vivienről ≻

Ezen a linken szavazhattok Vivire ≻

Köszönjük szépen!

 

2018 augusztus 11-12. Tesztverseny

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) a hétvégén a Gyakorló Jégcsarnokban tesztversenyt rendezett junior és szenior műkorcsolyázói, jégtáncosai számára, hogy kiderüljön, ki milyen formában van a szezonkezdés előtt.
A verseny színvonalát emelte, hogy a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) alelnökét, Alexander Lakerniket is a soraiban tudó zsűri és lelkes hazai közönség előtt mutatkoztak be a 2018–19-es idény főpróbájának számító tesztversenyen az SKSE versenyzői is. A bírók az esemény után minden versenyzőt személyes értékelésben részesítettek, és szakmai tanácsokkal láttak el.
A junior lányok között Nagy Dóra 93.40 szerzett a hosszú programjára ezzel megnyerte a kűr versenyet és összesítésben a 2. helyen végzett. Csiszér Emese nagyon szép versenyzéssel a 3. helyet szerezte meg.
Felnőtt versenyzőink részére nagyon korai időpontnak számított a hétvégi tesztverseny, azonban a nyári felkészülés alatt elvégzett munka, már- már látszik és reménykedünk, hogy a versenyszezonban meg lesz az eredménye!

Eredmények:

Nagy Dóra junior 2. hely
Csiszér Emese junior 3. hely
Csernoch András felnőtt 1. hely
Borovoj Alexander felnőtt 2. hely
Rozgonyi Kloé felnőtt 2. hely ( BKE)
Medgyesi Fruzsina 3. hely

További eredmények:

www.moksz.hu ≻

További képek ≻

Beszámoló a versenyről ≻

Nagy Dóra

 

Csiszér Emese

 

2018 július Edzőtábor, Blansko

Csehországban Blansko városában edzőtáboroztak az SKSE versenyzői Július 1 - 13. között. A Nemzetközi edzőtáborban edzőnk Sebestyén Júlia mint moderátor vett részt Vladimir Dvojnikov-al együtt, míg a balett és táncórákat Gellén Anna irányította. Napi 6-7 óra munkával jégen és szárazon nagyon jó körülmények között dolgozhattunk! Igyekeztünk kihasználni a lehetőségeket, és minél többet dolgozni, így a fáradtság, izomláz szinte már barátunk volt, de egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk! A sok munka ellenére jó hangulatban zajlott a tábor és a pihenő időket is tartalmasan töltöttük el! Köszönjük a meghívást a tábor szervezőinek, és természetesen versenyzőinknek a kitartást, résztvételt.

További képek ≻

 

82 érem, 37 Arany érem, 6 Magyar bajnoki cím_ SKSE 2017-2018

2017-2018 szezonban a Sebestyén KSE - Magyarország egyik legeredményesebb műkorcsolya egyesülete - 14 aktív versenyzője 82 érmet szerzett a különböző nemzetközi és hazai versenyeken, melyből 37 a legfényesebben csillogó arany érem volt! Köszönjük versenyzőinknek, hogy szorgalommal, kitartással, elszántsággal, hatalmas akarattal küzdöttek a szezonban. Köszönetünket szeretnénk kifejezni az őket felkészítő szakmai stábnak, ( Gór-Sebestyén Júlia, Vidrai Szabolcs, Gellén Anna, Elek Attila, Simon-Balla Andrea, Juhász Bianka, Lalátka Olívia, Maros Barbara, a gyönyörű ruhákat Szászi Andinak) és természetesen hálás köszönettel tartozunk versenyzőink szüleinek akik bíznak bennünk, és mindenben támogatják gyermekeiket, illetve minden kedves szurkolóinknak, támogatóinknak. Köszönjük a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek a 2017. évre nyújtott Műhelytámogatást, és az egyesület és a válogatott keret részére biztosított térítésmentes jégidőt a Vasas Jégpalotában, mely idén is hatalmas segítséget jelentett versenyzőinknek afelkészülésben. Tanítványaik közül 9-en válogatott kerettagok voltak( Felnőtt válogatott- Borovoj Alexander, Héraklész Utánpótlás Válogatott - Nagy Dóra, Gál Zoé, Csiszér Emese, Szabó Cintia, Krizsanovszki Lili, Zsembery Katinka, Papp Vivien, Ekker Léna). Borovoj Alexander képviselhette Magyarországot a Junior Világnajnokságon, Nagy Dóra a Junior
Világkupán szerepelhetett még ifjúsági korúként. Sikeres évet zárt a Marczibányi Sportcentrum területén működő Korcsolya iskolánk. Óvodások és kisiskolások egyaránt megismerkedhettek a műkorcsolya alapjaival. Tanfolyami keretek között legifjabb tanítványaink is szorgalommal, elszántsággal dolgoztak, így reméljük velük is megismerkedhettek a versenyeken a közeljövőben.
Ezen szép eremények adnak lendületet, kitartást a következő szezonra, és hatalmas erőbedobással vágtunk neki a következő szezon felkészülésének.

 

További eredmények 2017-2018 ≻

További képek ≻

2018 Adv nov. Junior OB

2018 Utánpótlás OB

2017-2018 Tanfolyam

207-2018 Korisuli Marczibányi tér

2018 június 18- 22. Edzőtábor - Tanfolyam

Az SKSE legfiatalabb tehetségei a múlt héten június 18- 22. között edzőtáboroztak. Napi két jeges edzés mellett, balett órán és száraz edzéseken vettek részt. A délutáni csendes pihenőben míg sokan aludtak, addig a legnagyobbak rajzoltak, társasoztak, így jutott idő a kikapcsolódásra is. Gyönyörű rajzokkal lepték meg edzőiket. Az edzéseken szorgalmasan dolgozott mindenki, ennek bizonyítéka a sok -sok begyűjtött matrica, mindezen által ügyesedtek, sokat fejlődtek tanítványaink. Köszönettel tartozunk Lalátka Olíviának a tábor profi megszervezéséért, lebonyolításáért, az oktatóinknak a lelkes hozzáállásukért. Nem utolsó sorban gratulálunk mindenkis korcsolyázónknak a táborban való résztvételért.

További képek ≻

SKSE  Edzőtábor - Tanfolyam

 

2018 április 29. Kings On Ice - Evgeny Plushenko & Edvin Marton Show

7 év után ismét Kings On Ice Show került megrendezésre a Papp László Sportarénában! Evgeni Plushenko és Edvin Marton gálaműsorában Olimpiai és Világbajnokok léptek fel. Ezen az estén Magyarország Felnőtt és Utánpótlás Héraklész válogatott versenyzőinek egy része egy közös produkcióval léphetett fel! Köztük az SKSE versenyzői Borovoj Alexander, Nagy Dóra és Gál Zoé! A próbák is nagyon jó hangulatban zajlottak, és hatalmas élmény volt mindenki számára. Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek!

További képek ≻

 

Magyar Válogatott és edzőik 2018

 

2018 április 22. Rooster Cup, Párizs

10. alkalommal került megrendezésre a Rooster Cup-2018 elnevezésű nemzetközi verseny Párizsban, ahol Papp Vivien az SKSE 9 éves serdülő korú versenyzője lépett jégre Cubs kategóriában. Szép programmal , nagyon magas kivitel pontszámokkal a 8. helyen végzett 32 versenyző között, az igen erős és színvonalas mezőnyben.
Gratulálunk Vivi!

További eredmények:

www.cocpatinage.org ≻

További képek ≻

 

2018 április 12. Geneva Ice Cup-Meyrin,Genf

Papp Vivien a European Criterium körverseny összetett versenyében a 3. helyen végzett! A hat állomásból álló versenysorozat, utolsó Genfben megrendezésre került Geneva Ice Cup elnevezésű nemzetközi versenyen Cubs I ( 9 éves ) kategóriában Vivi a 4. helyen végzett, így az összetett eredményért járó Kupát boldogan vehette át!
További eredmények:

www.europeancriterium.eu ≻

Papp Vivien 3. hely

 

2018 április 4-8. Triglav Trophy - Narcis Cup, Jesenice

2 ARANY
Jesenicében megrendezésre kerülő Triglav Trophy, és az utánpótlás számára Narcisa Cup elnevezésű nemzetközi versenyen léptek jégre versenyzőink a héten!
A felnőtt férfiak között Borovoj Alexander megjavítva eddigi legjobb kűr pontszámát az első helyen végzett, míg Ekker Léna Cubs II ( 8 éves ) kategóriában állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára!

Eredmények:
Borovoj Alexander 1. hely Felnőtt
Ekker Léna 1. hely Cubs II ( 8 éves )
Nagy Dóra 5. hely Junior
Gál Zoé 6. hely Advance novice
Csiszér Emese 8. hely Advance novice
Szabó Cintia 14. hely Advance novice
Csernoch András 4. hely Felnőtt ( DSI)


Gratulálunk mindenkinek, és további kitartó munkát kívánunk a következő szezonra!
További eredmények:

www.dkjesenice.si/TT/18/ ≻

www.dkjesenice.si/narcisa-cup/ ≻

További képek ≻

Borovoj Alexander             1. hely

Ekker Léna 1. hely

 

2018 április 7. Avas Kupa, Miskolc

2 ARANY, 2 EZÜST, 3 BRONZ
Szépen szerepeltek versenyzőink az immár 13. alkalommal megrendezésre kerülő Avas Kupa nemzetközi versenyen Miskolcon. A szezon végén magas pontszámokkal végeztek dobogón versenyzőink!
Papp Vivien gyönyörű futással végzett az 1. helyen Cubs I ( 9 éves ) kategóriában, míg Incze Brigitta Éva a Chicks II ( 6 éves ) korosztályban állhatottfel a dobogó legfelső fokára!
Eredmények:
Papp Vivien 1. hely Cubs I ( 8 éves )
Incze Brigitta Éva 1. hely Chicks II ( 6 éves )
Krizsanovszki Lili 2. hely Basic Novice A
Szentiványi Júlia 2. hely Chicks I ( 7 éves )
Zsembery Katinka 3. hely Basic Novice A
Zhang Boglárka 3. hely Chicks I. ( 7 éves )
Katrine Victoria Berstad 3. hely Chicks II ( 5 éves )
Gratulálunk Mindenkinek!
További eredmények:

www.havasszepe.hu ≻

További képek ≻

Boldog érmesek 

Szabolccsal és Olíviával

 

2018 április 1. Húsvét Kupa, Székesfehérvár

2 ARANY, 2 BRONZ
Szépen szerepeltek versenyzőink a hétvégén megrendezésre kerülő Húsvét kupán, melyet az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban rendeztek meg! Érmekkel, értékes helyezésekkel, és nem utolsó sorban értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk! Vivien és Léna magasan megjavította eddigi legjobb pontszámát, mellyel aranyérmet, illetve hatalmas kupát nyertek. Zoé és Brigi a dobogó harmadik fokára állhatott fel!
Katrina Victoria ISU 5 évesen élete első versenyén, szép programmal a 7. helyen végzett az idősebbek között.
Sajnáljuk, hogy versenyzőink egy része sérülés, betegség, és egyéb okok miatt nem tudott ezen a versenyen részt venni.
Köszönjük a szervezőknek a verseny megrendezését!
Eredmények:
Papp Vivien: 1. hely ( Cubs A I )
Ekker Léna 1. hely ( Cubs A II )
Gál Zoé 3. hely ( Advance novice )
Incze Brigitta Éva 3. hely ( Chicks II)
Csiszér Emese 4. hely ( advance Novice )
Zhang Boglárka 4. hely ( Chicks I )
Krizsanovszki Lili 7. hely ( Advance novice )
Katrine Victoria Bergstad 7. hely ( Chicks II)

 

További eredmények:

www.moksz.hu ≻ 

További képek ≻

 

Dobogós Utánpótlás korú versenyzőink

Advanced Novice lányok

 2018 március 24-27. 30. Coppa Európa, Folgaria - European Criterium körverseny

Serdülő tanítványaink hibátlan kűrökkel fantasztikusan szerepeltek a European Criterium körverseny Folgariában megrendezésre kerülő állomásán!
Papp Vivien ( Serdülő 9 éves) magabiztosan végzett az 1. helyen 41.28 ponttal.
Ekker Léna 2. ( Serdülő 8 éves ) helyen végzett 14 századdal lemaradva az első helytől eddigi legjobb nemzetközi pontszámával orosz vetélytársak között!
Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rátok!
Köszönjük

További eredmények:
www.europeancriterium.eu ≻

Papp Vivien kűr ≻
Ekker Léna kűr ≻

További képek ≻

Papp Vivien 1. hely

Ekker Léna 2. hely

 

2018 március 6-11. Junior Világbajnokság, Szófia

Idén Szófia adott otthont a soron következő Junior világbajnokságnak. A férfiak között az SKSE versenyzője Borovoj Alexander válogató versenyek alkalmával vívta ki az indulás jogát, természetesen az induláshoz szükséges Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség által meghatározott technikai kvalifikációs pontot is megszerezve! Szása jó formában érkezett a versenyre, és az edzéseken is meggyőzően teljesített. Ráadásul Ljubljanában a Dragon trophy versenyen elért dobogós helyezésének köszönhetően világranglista pontokat szerzett, és így az irányított sorsolás is kedvezően alakult számunkra. Azonban a rövid program során talán az izgalomnak is köszönhetően nem sikerült az ugráskombináció, és a kötelező tripla lutzban is hibázott. Így súlyos pontokat veszítve, nem sikerült az álom, vagyis a 24-es döntőbe kerülés!


További kitartó munkát kívánunk, és további sikereket!

Eredmények:

www.isu.org ≻

További képek ≻ 

Borovoj Alexander
edző: Gór-Sebestyén Júlia
bíró: Vikárné homolya Zsuzsa

 

2018 március 4. Szinkronverseny- Budapest Cup, Megnyitó 

Március 1-4.között, ezen a hétvégén került megrendezésre a Vasas Jégpalotában a Budapest Cup nemzetközi szinkronverseny! A megnyitón az SKSE többszörös magyar bajnok versenyzője Nagy Dóra is jégre lèpett!

Szurkolunk minden magyar csapatnak!

Verseny:
www.moksz.hu ≻

 

2018 március 2-3. Utánpótlás Országos bajnokság, Budapest

A Sebestyén KSE versenyzői gyönyörű programokkal, nagyon szép pontszámokkal 4 bajnoki aranyérmet, 2 ezüst és 1 bronz érmet szereztek a hétvégén megrendezésre kerülő Utánpótlás Országos bajnokságon!

Eredmények:


Újonc 7 éves Szentiványi Júlia 1.hely
Serdülő 9 éves Papp Vivien 1.hely
Serdülő 8 éves Ekker Léna 1.hely
Újonc 6 éves Incze Brigitta Éva 2.hely
Újonc 7 éves Zhang Boglárka 5.hely
Ifjúsági kategória: Basic Novice A
Szabó Cintia 1.hely
Krizsanovszki Lili 2.hely
Zsembery Katinka 3.hely

Köszönjük Nektek a mai napot, a szép kűröket, szépen csillogó bajnoki aranyakat, érmeket!

További eredmények: 

www.moksz.hu ≻

Beszámoló a versenyről:

www.moksz.hu ≻

További képek ≻

Újonc, Serdülő versenyzőink

Ifjúsági SKSE dobogó

 

2018 február 25. Városligeti Műjégpálya, Bemutató és Rajzpályázat díjak átadás

A tegnapi napfényes délelőttön Sebestyén Júlia edző, Európa- bajnok műkorcsolyázónk, a Junior világbajnokságra hamarosan utazó Borovoj Alexander műkorcsolyázó ( Sebestyén KSE versenyzője ) és Kis Orsi, a korcsolyázás nagykövete, műsorvezető fogadta a MOKSZ rajzpályázatának résztvevőit meleg teával, forró kakaóval, kaláccsal és kuglóffal a Városligeti Műjégpályán.
Az eredményhirdetés és díjátadás után természetesen készült közös fotó a gyerekkel és bajnokainkkal, akik szívesen adtak autogramot is, ezt követően pedig majdnem mindenki felkapta a korcsolyáját és élvezete a napsütést korcsolyázás közben.
Délután megérkeztek Büszkeségeink is Phjongcshangból, de ezzel még nem ért véget a vasárnap!
A délután folyamán korosztályos országos bajnokaink csillogtatták meg képességeiket és szórakoztatták a Városligeti Műjégpálya vendégeit.
Kedves Katicát és Búcsu Ákost, a Steps on ice jégtáncosait, Nagy Dóra az SKSE műkorcsolyázója követte, a bemutatót pedig Maszljanko Alexander az UTE versenyzője zárta, aki az idei Európa-bajnokságon is bemutatott rövid programjával kápráztatta el a nézőket.
Micsoda nap volt! A Magyar Short track utánpótlás bajnoksága, a MOKSZ rajverseny díjátadása, olimpikonjaink hazaérkezése és egy impozáns bemutató a Városligeti Műjégpályán... Azt hiszem ennél szebb korcsolyázással teli vasárnapot nem is kívánhatnánk!

Beszámoló az eseményről:

www.moksz.hu ≻

További képek ≻

Sebestyén Júlia tanítványával és Borovoj Alexander és KISÓ

Nagy Dóra bemutató

 

2018 február 22. Gratulálunk a történelmi Olimpiai Téli Aranyéremhez- Rövidpályás gyorskorcsolya

Gratulálunk!

 

www.m4sport.hu ≻           www.moksz.hu ≻

 

2018 február 9- 25. Téli olimpia, Phjongcshang

Sok sikert kívánunk a Phjongcshangban szereplő Téli Olimpikonjainknak! Jó versenyzést, életre szóló élményeket kívánunk!
Nagyon szurkolunk értetek!
Sebestyén KSE csapata

 

2010 Vancouver Téli Olimpia
Gór-Sebestyén Júlia Megnyitó Ünnepség zászlóvivő

1998 Nagano - Edzőink az Olimpián
Vidrai Szabolcs és Gór-Sebestyén Júlia

 

2018 február 17-18. Jégvirág Kupa, Miskolc

Jégvirág kupa 2018, Miskolc

5 Arany, 1 Ezüst, 2 Bronz


Szépen szerepeltek tanítványaink a Miskolcon megrendezésre kerülő Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség naptárában szereplő nemzetközi versenyen tanítványaink! A juniorok a Világbajnokság részvételért nagyon küzdöttek! Borovoj Alexander és Nagy Dóra is az 1. helyen végzett! Chicks 6 éves kategóriában Incze Brigitta Éva, míg Cubs 8 évesek között Ekker Léna 1.helyen zárt! Szentiványi Júlia 2.lett Chicks 7 évesek között. Basic Novice A - Ifjúsági kategóriában Szabó Cintia 1. helyen, Zsembery Katinka 3. helyen és Krizsanovszki Lili 4. helyen végzett. Papp Vivien Cubs 9 éves kategórában lett 3., míg Advance Novicok között Gál Zoé 5., Csiszér Emese 6. helyen végzett! Balogh Heni a 11.lett a juniorok között!


Eredmények:


Borovoj Alexander Junior 1. hely
Nagy Dóra Junior 1. hely
Szabó Cintia Basic novice A 1. hely
Ekker Léna Cubs II 1. hely
Incze Brigitta Éva Chicks II 1. hely
Szentiványi Júlia Chicks I 2. hely
Papp Vivien Cubs I 3. hely
Zsembery Katinka Basic Novice A 3. hely
Krizsanovszki Lili Basic Novice A 4. hely
Gál Zoé Advance Novice 5. hely
Csiszer Emese Advance Novice 6. hely
Balogh Heni Junior 11. hely


Gratulálunk mindenkinek!

További eredmények:

www.moksz.hu_ ISU ≻

 www.moksz.hu NON ISU ≻

További képek ≻

Nagy Dóra 1. hely

Borovoj Alexander 1. hely

 Basic Novice A érmes lányok

Ekker Léna 1. hely

Szentiványi Júlia 2. hely

 

2018 február 8-11. Dragon Trophy - Tivoli Cup, Ljubljana

3 Arany, 1 Ezüst, 2 Bronz
Míg a világszeme Phjongcshangra szegeződik a téli olimpikonjainkért szurkolunk, addig az SKSE versenyzői Ljubjanában léptek jégre! Advance Novice kategóriában Csiszér Emese nagyszerű versenyzéssel nyerte meg kategóriáját! Serdülő 9-éves versenyzőnk Papp Vivien 1-es rajtszámmal, szép kűrrel végzett az első helyen! Újonc versenyzőink is dobogóra állhattak a több mint 20 fős mezőnyben! Incze Brigitta Éva 2., míg Szentiványi Júlia a 3.helyen végzett!
Szabó Cintia aranyérmet nyert szép pontszámokkal ifjúsági Basic Novice AI kategóriában! Borovoj Alexander a felnőtt férfiak között a dobogó 3.fokára állhatott fel!
Zsembery Katinka 7.helyen( Basic Novice AIII) míg Krizsanovszki Lili a 8. helyen (Basic Novice AII) végzett!
Eredmények:
Csiszér Emese ( Advance Novice ) 1. hely
Szabó Cintia ( Basic Novice A I) 1. hely
Papp Vivien ( Cubs I) 1. hely
Incze Brigitta Éva ( Chicks II ) 2. hely
Borovoj Alexander ( Felntőtt) 3. hely
Szentiványi Júlia ( Chicks I ) 3. hely
Zsembery Katinka (Basic Novice A III ) 7. hely
Krizsanovszki Lili ( Basic Novice A II ) 8. hely

További eredmények:

Dragon Trophy ›

Tivoli Cup ›

Gratulálunk mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok!
 

További képek ›

Beszámoló a versenyről: www.moksz.hu ›

Csiszér Emese  1. hely
Papp Vivien  1. hely
Incze Brigitta Éva 2. hely
Szentiványi Júlia  3. hely

Szabó Cintia 1. hely
Borovoj Alexander 3. hely

 

2018 február 5. M4Sport Sport7fő- Interjú edzőnkkel Gór-Sebestyén Júliával

Téli Olimpia ⛸
Múlt idéző - M4Sport Sport7fő
Huszár Erika, Gór-Sebestyén Júlia -interjú
Műkorcsolya, Jégtánc, Rövidpályás gyorskorcsolya, téli sportok
Az alábbi linken megtekinthető az interjú:

www.mediaklikk.hu/video/sport7fo-3-resz/

  

 

2018 február 3. Jégmajális - 2018,  Dunakeszi

Jégmajális elnevezéssel került megrendezésre a Téli Sportágakat népszerűsítő rendezvény Dunakeszi főterén!
SKSE Dunakeszi büszkeségei Gál Zoé és Balogh Heni is felléptek!
Edzőnk Gór-Sebestyén Júlia egy interjú keretein belül igyekezett jégre csalogatni a kilátogató nézőket, illetve népszerűsítetni a műkorcsolyát!

További képek ›

Zoé, Juli és Heni

 

2018 február 2. Nemzeti sport interjú - Gór-Sebestyén Júliával

Téli olimpia közeledtével interjú készült 4-szeres                            Olimpikon edzőnkkel Gór-Sebestyén Julival

 

2018 január 29 -február 1. Mentor Torun Cup

Lengyelországban került megrendezésre az Advance novicok ( Kiemelt ifjúsági ) versenyzők számára meghírdetett nem hivatalos Challenger sorozat egyik állomása, ahol Gál Zoé a 3. helyen végzett. ( Rövid programok követően a 2. helyen állt) A Juniorok között Nagy Dóra lépett jégre, aki a kűrben a 3. helyen végzett és összesítettben a 4. helyen zárt!
Gratulálunk!
További eredmények:

www.mentorcup.pl/results/results-2018

További képek ›

Beszámoló a versenyről: www.moksz.hu ›

Gál Zoé 3. hely

 

2018 január 27. Téli Sportágválasztó

Káposztásmegyeren a Vasas Jégcentrumban került megrendezésre az idei Téli Sportágválasztó! Az SKSE versenyzői is bemutatták programjaikat, és igyekeztek kedvet csinálni a korcsolyázni vágyó fiatalok számára! Okatatás keretein belül, pedig az érdeklődők kipróbálhatták a csúszás élményét!

További képek ›

 

Léna, Cinti, Katinka 

 

2018 január 26- 30. Skate Helena, Belgrád

2 Ezüst 4 Bronz érem Belgrádból
A Skate Helena emlékversenyen utánpótláskorú versenyzőink érmekkel térhettek haza. Az ifjúsági és junior versenyzőink Advance Novice kategóriában szép programokkal Csiszér Emese a 2., míg Gál Zoé a 3. helyen végzett! Emese előadásával és szép dupla Axelekkel, Zoé szép tripla Salchow kombinációval és dupla Axelekkel nyerte el a bírók tetszését! A verseny szoros végeredményt hozott hiszen összpontszámban mind a három dobogós 1 ponton belül végzett!
A juniorok között Nagy Dóra gyönyörű tripla rittbergeres kombinációt ugrott a rövid programban, a kűrben is 4 triplát ugrott, így magabiztosan végzett a 2.helyen!
Ráadásként az egyesületek versenyében a 3.helyen végzett az SKSE és egy gyönyörű kupával térhetünk haza!

Junior : Nagy Dóra 2. hely
Advance Novice : Csiszér Emese 2. hely
Gál Zoé 3. hely
Cubs I Papp Vivien 3. hely
Cubs II Ekker Léna 3. hely
Basic Novice A III Zsembery Katinka 3. hely
Chicks II Incze Brigitta Éva 4. hely
Basic Novice A I Szabó Cintia 4. hely
Chicks I Szentiványi Júlia 8.hely
SKSE csapatversenyben a 3. helyen végzett!
Gratulálunk mindenkinek!
További eredmények:

dkc.simetric.si/dinamic/rezultati/103/

dkc.simetric.si/dinamic/rezultati/102/

További képek ›

Beszámoló a versenyről:  www.moksz.hu ›

SKSE csapatverseny 3. hely

Ekker Léna, Papp Vivien 3. hely

 

 2018 január 6-7. Advance Novice és Junior Országos bajnokság

Hatalmas küzdelemben, nagyon szép programokkal, szépen szerepeltek versenyzőink az Advance novice (Kiemelt Ifjúsági ) és Junior országos bajnokságon! Büszkék vagyunk rátok!
Gál Zoé nagyon szép két hibátlan programmal aranyérmet szerzett az Advance novice kategóriában, igen erős mezőnyben. A juniorok között Borovoj Alexander megvédte bajnoki címet!
A junior lányok versenye is izgalmas volt, és Nagy Dóra aki háromféle- négy darab triplát bemutatva, a legjobb technikai pontszámmal, egy hajszállal végzett a második helyen. Csiszér Emese kiemelkedő korcsolyázásával pedig Advance Novice kategóriában a rövid program után még a 3. helyen állt, végül 4. helyet szerezte meg.
Eredmények:
Advance Novice: Gal Zoé 1. hely
Junior férfi: Borovoj Alexander 1. hely
Junior lány: Nagy Dóra 2. hely
Advance Novice lány: Csiszér Emese 4. hely
Köszönjük az SKSE csapatának a felkészítést, a csapattagoknak a szurkolást,szülőknek a sok sok áldozatot, illetve mindekinek akik értünk szorított! Gratulálunk minden versenyzőnek, edzőnek!

További eredmények:

www.moksz.hu/external/mukorcsolya/2017_2018/OB2018/Result/

További képek ›

Gál Zoé 1. hely

Borovoj Alexander 1. hely

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 220 7848 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 9.00-10.00

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

kedd: 17.00 -17.50     péntek: 17.00-17.50

részletek ›

Támogatóink