2019                          Archívum 2011 -2019 ≻

 

2019 október 17-20. Halloween Kupa, Budapest

3 ARANY, 2 EZÜST, 3 BRONZ

A hétvégén került megrendezésre a Vasas Jégcentrumban, a Halloween Kupa elnevezésű nemzetközi verseny. A felnőttek és juniorok után az utánpótláskorú versenyzőink is jégre léptek, akik először mutathatták be új programjaikat a szezonban. A felnőttek között Csernoch András teljesítette a Felnőtt Európa-bajnokság technikai pontszámait, és egyben az első válogató versenyen remekelt. A Juniorok között Csiszér Emese egy magával ragadó rövid programnak köszönhetően szerezte meg a Junior Világbajnokság technikai pontjait, addig Krizsanovszki Lili a rövid után a kűrben is teljesítette, aki még a tavalyi évben az advance novice korosztályban versenyzett fiatal kora miatt.
Utánpótláskorú versenyzőink izgatottan léptek jégre, ennek ellenére nagyon szép eredményeket értek el. Összesen 8 érmet szereztek az SKSE versenyzői!
Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a verseny megszervezését!

Eredmények:
Mini Chicks: Tőkey Alíz 3. hely

Mini chicks: Szentiványi Árpád 1. hely
Chicks: Kind Igor 1. hely
Chicks: Berstad Katerina Victoria 2. hely
             Pallagi Petra 3. hely
Mini Cubs: Incze Brigitta Éva 3. hely
                  Széplaki Zsófia 7. hely
Cubs: Szentiványi Júlia 1. hely
           Zhang Boglárka 2. hely
Advance Novice: Zsembery Katinka 14. hely
Junior: Csiszér Emese 6. hely
Krizsanovszki Lili 7. hely
Albrechtovics Nikolett 27. hely
Felnőtt: Csernoch András 6. hely
Felnőtt: Medgyesi Fruzsina 9. hely

További eredmények:
www.halloweencup.eu >

Beszámoló a versenyről:
www.hunskate.hu/1-nap >
www.hunskate.hu/2-nap >
www.hunskate.hu/4. nap >

További fotók >

Cubs versenyzők dobogón

Chicks versenyzők dobogón

Csernoch András

Cukiságok

 

 

2019 szeptember 24-29. Junior Világkupa, Zágráb

Zágrábban rendezték a Junior Világkupa sorozat utolsó előtti állomását. Az SKSE versenyzői Krizsanovszki Lili és Berei Mózes József léphetett jégre hazánkat képviselve. Lili a 36 fős mezőnyben, szépen előadott programokkal élete első junior nemzetközi versenyén a 17. helyen végzett. Kiegyensúlyozottan versenyzett, a rövid programban szépen sikerült a kötelező tripla rittberger és Dupla Axel, a forgásait 4-es szintűre értékelte a technikai panel. A Kűrben a Tripla Lutzot eleste, és több kisebb hibát vétett, azonban a tripla Rittbergert kombinációban, és Salchowot szépen megugrotta a Dupla Axel mellett. Előadását szép második - kivitel pontszámokkal értékelték a bírók. Mózes becenevén Pepe, kicsit idegesebben versenyzett, a két héttel ezelőtti Chelyabinski teljesítményéhez képest jobban szeretett volna futni. A felkészülését továbbra is nehezíti sérülése, ennek ellenére az edzéseken szépen dolgozott, és talán ezért is várt magától jobb teljesítményt. Természetesen a triplái még friss ugrások, sokat kell versenyen gyakorolnia, hogy téthelyzetben is sikeresen betudja mutatni őket, azonban dícséretes ahogy a kűrben küzdött minden elemért. Végül a 22. helyen zárt.

További eredmények:
www.isu.org >

Beszámoló a versenyről:
www.hunskate.hu >

További fotók:
www.facebook.com/SebestyenKSE>

Interjú Berei Mózes József versenyzőnkkel:
www.utanpotlassport.hu >

Krizsanovszki Lili

 

Berei Mózes József

 

2019. szeptember 13-15. Lombardia Trophy, Bergamo 

Ezen a héten került megrendezésre az olaszországi Bergamo városában a Lombardia Trophy, mely a Nemzetközi Szövetség felnőttek számára szervezett Challenger versenysorozat állomása volt.
Csernoch András a tesztversenyen mutatott jó formáját, nem tudta megismételni. ( Sajnos köszönhető annak is, hogy elkezdődött szeptember elején az egyetem Andris számára, így maradtak ki edzések) Reméljük a nyáron elkezdett munkát folytatva, a következő már felnőtt EB válogatónak minősülő versenyen már közel jó formáját tudja mutatni! András a 14. helyen végzett!

További eredmények:
http://www.fisg.it >

Beszámoló a versenyről:
www.moksz.hu >

További fotók >

Csernoch András

 

2019. szeptember 10-15. Junior Világkupa, Chelyabinsk

A Junior Világkupa sorozat Oroszországban megrendezésre kerülő állomásán - Chelyabinsk városában - egyesületünk versenyzője Berei Mózes József becenevén Pepe élete első junior versenyén léphetett jégre! Fantasztikus csarnokban közel 7- 8 ezer ember előtt cseppet sem megilletődve pozitív benyomást keltett a bírókban. Sajnos felkészülését sérv hátráltatja, azonban ennek ellenére vállalva a versenyzést a 20. helyen végzett. 

További eredmények:
www.isu.org >

Beszámoló a versenyről:
www.moksz.hu >

További fotók >

Berei Mózes József

 

2019 augusztus 10-11. Tesztverseny - Junior Világkupa válogató, Budapest

2019 augusztus 10-11. -én Tesztverseny került megrendezésre , mely komoly téttel bírt a juniorok számára, hiszen a Világkupákon való indulás megszerzésének lehetősége volt a tét, míg felnőtt versenyzőink számára állapot felmérésként szolgált. A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) első számú alelnöke, Alekszandr Lakernik (Alexander Lakernik) is elfogadta a MOKSZ meghívását és miután előadást tartott a szakmának a friss szabálymódosításokról, idén is technikai kontrollerként értékelte műkorcsolyázóinkat a szezonnyitó tesztversenyen a tavalyi évhez hasonlóan!
A felkészülés szempontjából korai időpont ellenére jól szerepeltek versenyzőink! A Juniorok között Berei Mózes József lehetőséget kapott, hogy az orosz Cseljabinszki és Zágrábban megrendezésre kertülő Világkupán is jégre léphessen! Sajnos Pepe ( Mózes) felkészülését egy komoly sérv is hátráltatja, így reméljük minden rendben lesz a Világkupákig!
A lányok között a mindösszesen 13 éves Krizsanovszki Lili, aki tavaly még csak az ifjúságiak között versenyzett magabiztos futással a 3. helyen végzett, így lehetőséget kapott, hogy zágrábi Világkupán szerepelhessen.
A Felnőttek között Csernoch András nagyon szép, magabiztos kűrrel jó benyomást tett a bírókra és az első helyen végzett. Reméljük ez további önbizalmat ad Andrisnak, hogy jó úton halad és a kemény munkának meglehet az eredménye!

Eredmények:


Junior Nők:
Krizsanovszki Lili 3. hely
Csiszér Emese 5. hely
Albrechtovics Nikolett 6. hely
Gál Zoé 7. hely
Junior Fiúk
Berei Mózes József 1. hely
Felnőtt Férfi
Csernoch András 1. hely
Felnőtt Nők
Medgyesi Fruzsina 2. hely
Beszámoló a versenyről:

1. nap beszámoló:  www.moksz.hu >

2. nap beszámoló www.moksz.hu >

hunskate.hu/mukorcsolya/bizonyitottak-igy-bizonyithatnak

További eredmények:

www.moksz.hu > 

 

 

Krizsanovszki Lili

Berei Mózes József

Csernoch András

Csiszér Emese

Gál Zoé

Medgyesi Fruzsina

 

2019 Edzőtábor, Blansko

Csehországban Blansko városában immár 2. alkalommal edzőtáboroztak az SKSE versenyzői 2019. július 1 - 13. között. A Nemzetközi edzőtáborban edzőnk Gór-Sebestyén Júlia mint moderátor vett részt Vladimir Dvojnikov-al együtt, míg a balett és táncórákat Fekete Blanka és Koincz Judit irányította. Vidrai Szabolcs a fizikai felkészítésünkért volt felelős, illetve technikai tudásunkat csiszoltuk vele!Napi 6-7 óra munkával jégen és szárazon nagyon jó körülmények között dolgozhattunk! Igyekeztünk kihasználni a lehetőségeket, és minél többet dolgozni, így a fáradtság, izomláz szinte már barátunk volt, de egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk! A sok munka ellenére jó hangulatban zajlott a tábor és a pihenő időket is tartalmasan töltöttük el! Köszönjük a meghívást Eva Simancikova, és természetesen köszönjük versenyzőinknek és edzőinknek a kitartást, a kemény munkát.

További képek >

SKSE csapat

Camp in Blansko

 

2019 június 7-14. Balett, Tánc tábor, Budapest 

Az SKSE versenyzői 2019. június 7-14. között már belevágtak a kemény munkába. 2019 - 2020 versenyszezonra való felkészülés részeként Gellén Anna vezetésével napi 6-7 óra munkával alapoztak. Klasszikus balett, tánc, modern tánc, nyújtás, erősítése, futás, jazz, dráma tánc - szerepelt többek között a napi programban!
Mindamellett a tábor nagyon jó hangulatban vidáman telt! Köszönjünk Nanni és Blanka a tábor megszervezését!

 

2019 június 14. SKSE Manó tábor

2019 június 10-14. Manó Tábor keretein belül legkisebb tanítványaink szorgalmasan edzettek jégen és szárazon! Köszönettel tartozunk lelkes edzői stábnak:
Juli, Szabolcs, Anna, Fruzsi és Andris!
Mindenki nagyon jól érezte magát, és amíg kint tombol a kánikula, mi addig korcsolya tudásunkat csiszolgattuk!

További képek ≻

SKSE Manócskák

 

2019 május 17. Összetartó tábor, Budapest

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség támogatásával került sor az idei Összetartó táborra, mely a Vasas Jégcentrumban került megrendezésre. Köszönettel tartozunk a tábor megszervezéséért, illetve hogy az SKSE versenyzői is ott lehettek! A tábor moderátora Alexander Abt volt, korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes. Köszönjük!

 További képek ≻

 

2019 május 14. Edzőnk Sebestyén Júlia születésnapja

" Nagy meglepetést szerveztek számomra kedves tanítványaim és szüleik! Szeretném megköszönni tanítványaimnak és szüleiknek ezt a csodálatos meglepetést! Szuper csapatom van!" - Sebestyén Juli

 2019 május 11. Országos Korcsolyázó Értekezlet, Balatonkenese

2019 május 10-11. rendezték meg a MOKSZ harminchét tagszervezetének mintegy száz képviselőjével, valamint munkatársainak részvételével Balatonkenesén a IV. Országos Korcsolyázó Értekezletet. A Sebestyén Korcsolya SE vezetője egyben vezetőedzője Gór-Sebestyén Júlia és Vidrai Szabolcs az SKSE szakedző képviselte egyesületünket a két napos értekezleten!
Mint Héraklész koordinátor Gór-Sebestyén Júlia Szabó Krisztiánnal a rövidpályás gyorskorcsolya vezető edzőjével a válogatott elmúlt évi sikereiről tartott beszámolót!


Az egyesületek is bemutatkozhattak ezen a hétvégén!

Beszámoló az eseményről:

moksz.hu/szovetseg/uj-fokozatba-kapcsoltunk

 

2019 április 8-14. Triglav Trophy, Narcis Cup nemzetközi verseny, Jesenice

2019 április 8-14. között került megrendezésre a Triglav Trophy, utánpótlás kategóriák számára a Narcis Cup elnevezésű nemzetközi verseny! Szépen szerepeltek versenyzőink az igen csak hosszúra nyúló szezon utolsó versenyén. Gratulálunk mindenkinek!

Eredmények:

Advance Novice Berei Mózes József 1. hely
Felnőtt Csernoch András 1. hely
Cubs I. Ekker Léna 2. hely 

Intermediate Zsembery Katinka 6. hely

További eredmények:

www.dkjesenice.si/TT/19/

www.dkjesenice.si/NC/NC6/

Beszámoló a versenyről: 

moksz.hu/mukorcsolya/negy-erem-vegere

További képek ≻

Berei Mózes József

1. hely

Csernoch András 1. hely

 

2019 április 7. Sport XXI. Korifesztivál, Budapest

Gyakorló Jégcsarnokban rendezték meg a MOKSZ utánpótlás Sport XXI programja által támogatott egyesületek tanfolyamos korcsolyázóinak részére az Országos Korifesztivált! Az SKSE legkisebb korcsolyázói is ott voltak!

Beszámoló az eseményről:

www.moksz.hu/korcsolyazni-jo ≻

További képek ≻

 

2019 április 7. DVTK-Avas Kupa és Kispályás Kupa, Miskolc

DVTK-Avas Kupa 5 Arany 3 Ezüst 1Bronz

DVTK-Kispályás Kupa 2 Arany

Hétvégén DVTK-Avas Kupa nemzetközi verseny, a legkisebbek számára pedig Kispályás Kupa került megrendezésre a Misolcon. Nagyon szépen szerepeltek versenyzőink, és sokan a szezon utolsó versenyén mutathatták be programjaikat.

Eredmények
Advance Novice: Krizsanovszki Lili 1. hely
Junior: Csiszér Emese 3. hely
Cubs I:  Szentiványi Júlia 1. hely
              Zhang Boglárka 2. hely
Chicks I: Incze Brigitta Éva 1. hely
               Széplaki Zsófia 6. hely
Chicks II: Kind Igor 1. hely
                Szentiványi Árpád 2. hely
Chicks II: Berstad Katerine Victoria 1. hely
                Pallagi Petra 2. hely
                Székely Virág 6. hely
                Tőkey Alíz 9. hely

Kispályás Kupa
                  Rudniczki Zara 1. hely ( ISU 4 éves )
                  Szentiványi Nóra 1. hely ( ISU 3 éves )

További eredmények:

www.dvtk.eu ≻

Beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/maradt-ero-energia

Krizsanovszki Csaba ( Köszönjük szépen a szép képeket! )

További képek ≻

Boldog érmesek

 Lili és Emese Szabolccsal

Zara és Nóri Olivíával

 

2019 március 30. Jégmadár nemzetközi verseny, Székesfehérvár

6 Arany   4 Ezüst      2 Bronz   


Nagyon szépen szerepeltek versenyzőink a hétvégén megrendezésre kerülő Jégmadár nemzetközi versenyen! A szép eredmények mellett, büszkék vagyunk versenyzőinkre, akik új nehezebb elemeket mutattak be programjaikban! Legifjabb 5 éves versenyzőink pedig először versenyeztek, akik nagyon szépen helyt álltak az idősebb társaik között! Gratulálunk mindenkinek!

Eredmények:


Advance Novice:  Berei Mózes József 1. hely 
                             Krizsanovszki Lili 1. hely
                             Gál Zoé 4. hely
Intermediate:  Zsembery Katinka 1. hely
Cubs I:  Ekker Léna 1. hely
Cubs II:  Szentiványi Júlia 1. hely
              Zhang Boglárka 2. hely
Chicks I:  Incze Brigitta Éva 1. hely
                Széplaki Zsófia 2. hely
ChicksII:  Kind Igor 2. hely
                Szentiványi Árpád 3. hely
Chicks I ( 16 induló): Berstad Katherina Victoria 2.hely
                                  Pallagi Petra 3. hely
                                  Székely Virág 11. hely
                                  Tőkey Alíz 12. hely

További eredmények:

www.moksz.hu ≻

Beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/sorjaztak-tripla-lutzok 

További képek ≻

Érmeseink érmesei

Berei Mózes József 1. hely

Alíz és Virág Első versenyük

 

2019 március 24. V. Kispályás Kupa

Hétvégén került megrendezésre az V. Kispályás Kupa, amelyen még csak 3-4 éves kis tanítványaink mutathatták meg tudásukat! 6 éven aluliak kategóriájában Rudniczky Zara 1. helyen, míg Szentiványi Nóra a 2. helyen végzett!

Köszönjük Lalátka Olíviának a felkészítést!

Gratulálunk mindenkinek!

Zara 1. hely, Nóri 2. hely

 

2019 március 23. European Criterium Körverseny - Összetett Győzelem

Ekker Léna egyesületünk 9 éves Héraklész válogatott versenyzője a European Criterium körverseny győztese. Megnyerte a Skate Helena, Skate Celje és Coppa Europa nemzetközi versenyeket, így korosztályában ő vehette át a győztesnek járó kupát!
SKSE 10 éves versenyzője Papp Vivien szintén összetett győzelmet szerzett, miután Skate Celje, Skate Helena, Sofia Cup és Coppa Europa nemzetközi versenyeken a dobogó legfelső fokára állhatott fel Intermediate kategóriában!

Gratulálunk!

További eredmények:

www.euroepancriterium.eu ≻

Beszámoló a Körversenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/feltettek-pontot-az-re

 

2019 március 22 - 31. Coppa Europa- European Criterium Körverseny, Folgaria

2019 március 20-24. között rendezték meg a European Criterium körverseny 4. állomását. Ekker Léna a Cubs I. kategóriába nagyon szép hibátlan programmal megnyerte a versenyt ezzel már 3 győzelemnél tart a versenysorozatban, mellyel bebiztosította összetett győzelmét.
Chicks I kategóriában Incze Brigitta Éva szintén szép programmal az 6. helyen végzett.
Papp Vivien Intermediate kategóriában állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára!
Gratulálunk mindenkinek!

További eredmények:

www.europeancriterium.eu ≻

További képek ≻

 

Ekker Léna 1. hely

Incze Brigitta Éva 6. hely

 

2019 március 9-10. Valentin Kupa, Budapest

4 arany és 4 ezüst


2019 március 9-10. -én rendezték meg a Vasas Jégcentrumban a Valentin Kupa elnevezésű nemzetközi versenyt. Versenyzőink nagyon szép kűröket mutattak be, mely programokat a zsűri szép magas pontszámmokkal értékelt!
Gratulálunk mindenkinek!

Eredmények:
Chicks II: Szentiványi Árpád 1. hely
                Kind Igor 2. hely
Chicks II: Berstad Katerina Victoria 1. hely
               Pallagi Petra 2. hely
Chicks I: Incze Brigitta Éva 1. hely
                Széplaki Zsófia 4. hely
Cubs II:  Zhang Boglárka 1. hely
              Szentiványi Júlia 2. hely
Intermediate: Zsembery Katinka 2. hely

További eredmények:

www.moksz.hu ≻

További képek ≻

Érmeseink

SKSE Virágszedők

Katinka és Nóri

 

2019 március 3. Cup Of Tyrol nemzetközi verseny, Innsbruck

Érmek Innsbruckból    2 Arany, 2 Ezüst, 1 Bronz

A tavaszi versenyidőszak egyik fontos versenye volt az innsbruckban megrendezett Cup of Tyrol elnevezésű nemzetközi verseny! Nagyszerűen szerepeltek versenyzőink ugyanis érmekkel térhettek haza! Nagyon jól érezték magukat, és a szabadnapon kis városnézésre is jutott idő!

Eredmények:


Cubs I: Ekker Léna 1. hely
Basic Novice: Zsembery Katinka 2. hely
Adv Nov fiú: Berei Mazes József 1. hely
Adv nov lány: Krizsanovszki Lili 2. hely
Gál Zoé 3. hely
Junior: Nagy Dóra 7. hely
Csiszér Emese 12. hely
Felnőtt: Medgyesi Fruzsina 16. hely

További eredmények:

NON ISU kategóriák eredményei ≻

ISU ketegóriák eredményei ≻

Beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/jottek-lattak-gyoztek-cup-of-tyrol

 

További képek ≻


Léna 1. hely, Katica 2. hely

Advance Novice érmeseink

 

2019 február 22. Első Magyar Korcsolyázás napja

Korizni megy Magyarország!

A korcsolyasport dicsőségfalán aranybetűs dátum 2018. 02. 22., amikor a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor alkotta rövidpályás gyorskorcsolyaváltó megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét Pjongcsangban. A történelmi teljesítmény előtt tisztelegve február 22-e a Magyar Korcsolyázás Napja lett.

Az országos rendezvénysorozat keretében több mint 20 helyszínen különleges programokkal, bemutatókkal, koncertekkel várják a vendégeket. Az esemény központi helyszíne a Városligeti Műjégpálya, ahol délután 2 órától 2 óra 22 percen át INGYENES élménykorcsolyázásra van lehetőség, kora este pedig egy igazi 2.22 partin a magyar korcsolyasport bajnokaival és legendáival is lehet találkozni!

SKSE is ott volt, és Szentiványi Árpád 4 éves kis versenyzőnk nagy sikert aratott kűrjével! Versenyzőink legnagyobb örömére Shaolin Sanyit is elkaphattuk egy fotóra!
Köszönjünk!

 

További képek ≻

SKSE apróságok Liu Shaolin Sándorral

Szentiványi Árpád bemutatója

 

2019 február 17. Jégvirág Kupa nemzetközi verseny, Miskolc

8 Arany, 4 Ezüst, 1 Bronz érem


Hétvégén került megrendezésre a Jégvirág Kupa elnevezésű nemzetközi verseny! Két héttel az Utánpótlás Országos bajnokság után ismételten jégre léptek egyesületünk versenyzői, akik nagyon szépen szerepeltek Miskolcon is.

Eredmények:
Chicks II. 1. Szentiványi Árpád
                2. Kind Ugor
Chicks II. 1. Berstad Katrine Victoria
                2. Pallagi Petra
Chicks I. 1. Incze Brigitta Éva
               4. Széplaki Zsófia 
Cubs II.  1. Szentiványi Júlia
              2. Zhang Boglárka
Cubs I.   1. Ekker Léna
Basic nov. 1. Papp Vivien
Intermed. 1. Zsembery Katinka
                 2. Papp Vivien
Adv Nov 1. Krizsanovszki Lili
               4. Gál Zoé
Junior   3. Nagy Dóra
             4. Csiszér Emese
Felnőtt 6. Medgyesi Fruzsina
             6. Csernoch András
Adv nov Berei-Mózes József versenyen kívül mutathatta be programjait!

További eredmények:

NON ISU ketegóriák ereményei ≻
ISU kategóriák eredményei ≻

Beszámoló a versenyről

moksz.hu/mukorcsolya/merfoldkovek-miskolcon

Gratulálunk Mindenkinek!
Krizsanovszki Csaba ( Köszönjük a szép képeket)

További képek ≻

Chicks fiúk, Árpi, Igor

Léna, Brigi, Zsófi Julival

Julcsi 1. hely, Bogi 2. hely

Katrina 1. hely, Petra 2. hely

 

2019 február 3. Utánpótlás Országos bajnokság

Bajnokok az SKSE versenyzői

9 Arany, 4 Ezüst és 1 Bronz

Fantasztikus teljesítményt nyújtottak az SKSE utánpótláskorú versenyzői a hétvégén megrendezésre kerülő Utánpótlás Országos bajnokságon! 9 arany 4 ezüst és 1 bronz érmet szereztek 9 kategóriában, szép programokkal, magas pontszámokat elérve!

Eredmények:

Chicks II. 1. Kind Igor
                2. Szentiványi Árpád
Chicks II. 1. Berstad Katrine Victoria
                2. Pallagi Petra
Chicks I. 1. Incze Brigitta Éva
               2. Széplaki Zsófia ( JKOR)
Cubs II. 1. Szentiványi Júlia
              2. Zhang Boglárka
Cubs I. 1. Ekker Léna
Basic nov. 1. Papp Vivien
Intermed. 1. Zsembery Katinka
Adv Nov 1. Krizsanovszki Lili
               3. Gál Zoé
Junior    1. Nagy Dóra
              5. Csiszér Emese
Adv nov 2. Szabó Cintia
(edző:Akopyan Gayane)
Junior 7. Albrechtovics Nikolett
(edző:Tom Zakrajsek)Adv Nov fiú: Berei-Mózes József mielőbbi gyógyulást kívánunk, sajnos betegség miatt nem tudott jégre lépni

"Szeretnénk megköszönni versenyzőinknek a gyönyörű programokat, szép eredményeket! Büszkék vagyunk rátok! Hálás köszönetemet szeretném kifejezni edzőinknek
Vidrai Szabolcsnak, Gellén Anna-Nanninak, Maros Barbarának áldozatos munkájukért, felkészítő edzőinknek Elek Attilának, Simon-Balla Andreának, Fekete Blankának, Koncz Juditnak segítségükért
Szászi Andreának a gyönyörű ruhákért,
Lalátka Olíviának és Baráth Annának a legkisebbekkel folytatott türelmes munkájukért!
Köszönjük tanítványaink szüleinek a bizalmat, kitartást, türelmet!

Gratulálunk mindenkinek!" - Gór-Sebestyén Júlia

További eredmények:

www.moksz.hu ≻

Értékelések és beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/kicsi-bors-de-eros

moksz.hu/mukorcsolya/tripla-itt-tripla-ott

moksz.hu/mukorcsolya/hosokke-valtak

www.utanpotlassport.hu/2019/02/06/jegre-leptek-2/

További képek 

Bajnokainak, érmeseink

Legkisebb versenyzők

 

2019 január 24. Felnőtt Európa-bajnokság, Minszk

Borovoj Alexander képviselhette hazánkat a 2019. január 21-27. között megrendezésre kerülő Felnőtt Európa-bajnokságon. A 3 versenyből álló válogató versenysorozaton keresztül, a Felnőtt Magyar bajnoki címet megnyerve szerezte meg az indulás jogát Borovoj Alexander egyesületünk versenyzője. Végül a 37. helyen zárt, miután a rövid programban hibázott.- „Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a program, ahogy terveztük, ez fejben dőlt el. Egyébként nagyon jól éreztem magam a jégen, remek volt a hangulat, mindenki szurkolt, támogatott, rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam” – nyilatkozta Szása a versenye után!

Büszkék vagyunk rád Szása!

További eredmények:
www.isuresults.com/results/season1819/ec2019/

Beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/nagy-kihivas

moksz.hu/mukorcsolya/megvannak-2019-es-eb-resztvevoi

A versenyre edzője Gór-Sebestyén Júlia kísérte el, aki éppen 15 évvel ezelőtt 2004-ben nyert Európa-bajnokságot a nők között Magyarországnak elsőként!

További képek ≻

Borovoj Alexander

Sebestyén Júlia

 

2019 január 22. Digi Tv - Az Év Hőse szavazás

Ekker Léna és Papp Vivien a döntőben
Papp Vivien a Digi TV _ "Az év hőse" nyertese a szavazatok alapján


Lezárult a Digi Tv által útjára indított„A nap hőse” című műsor harmadik évada. 260 utánpótlás korú sportoló bemutatása után a nézők szavazták meg azt a 12 döntőst, akik közé egyesületünk kis tehetségei Ekker Léna és Papp Vivien így tíz társukkal együtt bekerülhetett, és ahol Az év hőse címért versenyezhettek, melyet és a vele járó pénznyereményt, a közönség szavazatai alapján Papp Vivien vihetett haza! ???? ????
Gratulálunk kis tehetségeinknek, edzőiknek, támogató családjuknak és mindenkinek, aki segíti felkészülésüket! Köszönjük a szavazatokat!

 
Díjátadóról készült videó ≻

Az év Hőse_3. évad hősei ≻


#hunskate

Papp Vivien az Év hőse

Vivi, Léna edzőjükkel Julival

 

2019 Az Év Hőse szavazás - Kérlek szavazzatok Ekker Lénára és Papp Vivienre

Az ÉV HŐSE " Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.

Az SKSE tehetséges utánpótláskorú versenyzői közül a 35. héten Papp Vivienre és a 37. héten, Ekker Lénára lehetett szavazni. Mindketten megnyerték a Hét hőse szavazást, ezzel bekerültek A hónap Hőse szavazásba! A sok sok kedves szavazatnak köszönhetően- melyet ezúton is szeretnénk megköszönni- augusztus hónap Hőse lett Vivien, míg szeptember Hónap hőse Léna! Azonban 2019 január 21. 17.59 -ig lehet szavazni az ÉV hősére! Szeretnék megkérni Titeket hogy egy-egy szavazattal ( regisztrációt követően) segítsétek tanítványainkat. A tét nagy, hiszen a DIGI Sport ösztöndíja 1.200.000 Ft - 1 éven keresztül havi 100.000 Ft.


Itt nézhetitek meg a róluk készült kisfilmet:

Léna kisfilmje ≻

Vivi kisfilmje ≻

Az alábbi linken szavazhattok:

http://anaphose.digisport.hu ≻

Köszönjük szépen!


Ekker Léna

Papp Vivien

 

2019 január 19. V. Téli Sportágválasztó

Immár 5. alkalommal került megrednezésre a Téli sportágválasztó, amelynek a Vasas Jégcentrum adott otthont. ERgyesületünk legkisebb korcsolyázói egy nagyon aranyos bemutató számmal léptek jégre, és Európa-bajnok edzőnk Sebestyén Júlia a téli sportágak jeles képviselőivel népszerűsítették a téli sportágakat.


Beszámoló az eseményről:

moksz.hu/jegtanc/valaszd-a-korcsolyazast

További képek ≻

 

2019 január 19. Skate Helena nemzetközi verseny, Belgrád

2 Arany, 1 Ezüst, 1 Bronz


European Criterium körverseny második állomását Belgrádban rendezték meg. Skate Helena emlékversenyen szépen szerepeltek versenyzőink az ünnepek utáni első versenyen, mely fontos felkészülési verseny volt számukra a következő Utánpótlás Országos bajnokság előtt.


Eredmények:
Cubs I Ekker Léna 1. hely
Intermediate Papp Vivien 1. hely
Chicks I Incze Brigitta Éva 2. hely
Adv Nov Krizsanovszki Lili 3. hely
Intermediate Zsembery Katinka 4. hely
Chicks II Berstad Katrine Victoria 10. hely
Pallagi Petra 11. hely
Cubs II Szentiványi Júlia 9. hely
Zhang Boglárka 12. hely
Junior Nagy Dóra 12. hely
Csiszér Emese 13. hely


További eredmények:

ISU kategóriák ereményei ≻

NON ISU kategóriák eredményei ≻

Beszámoló a versenyről:

moksz.hu/mukorcsolya/ott-folytattak-ahol-abbahagytak

moksz.hu/mukorcsolya/remek-pozicioban

moksz.hu/mukorcsolya/teljes-az-eremkollekcio

 

További képek ≻

Vivi 1.hely,

Katica 4. hely

Katerina, Petra,

Brigi 2. hely

Ekker Léna 1. hely
 

 

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink