2021                        Archívum 2011 - 2021 >

 

2021. július 26-30. Sólya Ádám koreográfussal dolgozhattak ismételten versenyzőink

Sólya Ádám koreográfussal dolgozhattak ismételten versenyzőink július utolsó hetében!
Köszönjük szépen Ádám, hogy újra eljöttél hozzánk, és tovább csiszoltad versenyzőink programjait! Köszönjük a megfeszített munkádat, és hogy ezúttal jutott idő, hogy felnőtt, junior és Héraklész válogatott versenyzőink részére skating skills, és tánc órákat is tarts, melyeket nagyon élveztek a versenyzőink!
Köszönjük és reméljük hamarosan újra találkozunk!


Thank you very much, Adam, for coming to us again and for further polishing programs of our competitors! Thank you for your hard work and this time to have skating skills and dance lessons for our senior, junior and Heraklesz elit competitors, which they really enjoyed!
Thank you! Hopefully see you soon!

További képek >

 

2021. július 12-16. Balett és intenzív forgó tábor utánpótláskorú versenyzőink részére


Gellén Anna vezetésével egy balett tábor keretien belül, intenzív felkészülési héten vannak túl legfiatalabb versenyzőink! A Blanskói edzőtáborból hazatérve, amíg válogatott versenyzőink Blanskóban készültek tovább addig legifjabb versenyzőink itthon délelőtt jégen, délután a balett teremben napi 5 órában összetett, sokrétű edzéseken vettek részt, akik klasszikus balett, fejlesztő gimnasztika, mellett intenzív forgás fejlsztésben is részt vettek. Mindenképpen a további fejlődésük alapjául szolgált ezen tábor.


Köszönjük Nanni, Baráth Anna és Konc Juci a tábor megszervezését, lebonyolítását a kicsiknek pedig a kemény munkát.

 

További képek >

 

2021. július 4 - 16. Nemzetközi edzőtábor, Blansko

Csehországban Blansko városában edzőtáboroztak a Sebestyén KSE versenyzői 2021. július 4 - 16. között.

Köszönjük szépen Eva Simančíková a meghívást és a tábor megszervezését, és köszönjük versenyzőinknek és edzőinknek Vladimir Dvojnikovnak, Gór-Sebestyén Júliának, Vidrai Szabolcsnak, Keresztesi Lilinek, Baráth Annának és Libor Hlavaceknek a kitartást és kemény munkát. Napi 6-7 óra munkával jégen és szárazon nagyon jó körülmények között dolgozhattunk! Igyekeztünk kihasználni a lehetőségeket, és minél többet dolgozni, így a fáradtság, izomláz szinte már barátunk volt, de egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk! Asok munka ellenére jó hangulatban zajlott a tábor és a pihenő időket is tartalmasan töltöttük el!

További képek >

Sebestyén KSE

 

2021. július 1. 2020 - 2021-es versenyszezon értékelése 

2020 - 2021 szezonban a Sebestyén KSE lett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség legeredményesebb műkorcsolya egyesülete. Több mint 120 érmet szereztek versenyzőink ebben a rendkívül nehéz időszakban, melyből 80 a legfényesebben csillogó aranyérem volt! A Felnőtt és Utánpótlás bajnokságokon 7 Arany, 2 Ezüst, 2 Bronzérmet és értékes helyezéseket értek el tanítványaink.


Ebben az igen nehéz időszakban köszönjük versenyzőinknek, hogy szorgalommal, kitartással, elszántsággal, hatalmas akarattal küzdöttek a szezonban.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni az őket felkészítő szakmai stábnak, (Gór-Sebestyén Júlia, Vidrai Szabolcs, Gellén Anna, Baráth Anna, Keresztesi Lili, Elek Attila, Simon-Balla Andrea, Maros Barbara, Szövetségi kapitányunk Ipakjan Jerena),  a gyönyörű ruhákat Szászi Andinak és Honti Katinak, és természetesen a versenyzőink szüleiknek, akik bíznak bennünk, és mindenben támogatják gyermekeiket, illetve minden kedves szurkolóknak, és támogatónknak.

Köszönjük a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek a 2020. évre nyújtott Műhelytámogatást, és az egyesület és a válogatott keret részére biztosított térítésmentes jégidőt a Vasas Jégpalotában, mely idén is hatalmas segítséget jelentett versenyzőinknek a felkészülésben. Tanítványaink közül 12-en a válogatott keret tagjai lettek.
Ebben a szezonban rendezhettük meg első alkalommal a Sebestyén Kupát, mely megrendezéséért dícsérő szavakat kaptunk, és ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a részt vett a megszervezésében és lebonyolításában! Igazi csapatmunka volt!

Sajnos ebben az évben a Marczibányi Sportcentrum területén működő Korcsolya iskolánk, és a MOKSZ Sport XXI. program a pandémiás helyzet miatt szünetelt, de jövőre szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyó kicsiket!

Ezen szép eredmények adnak lendületet, kitartást a következő szezonra, és hatalmas erőbedobással vágtunk neki a következő szezon felkészülésének.


2020-2021 szezonban elért eredmények >

 

 

2021. július 1. Berei Mózes József ISU junior ösztöndíjban részesült

Gratulálunk Pepe (Berei Mózes József) a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség fejlesztési bizottsága által meghirdetett ösztöndíj elnyeréséhez, és köszönettel tartozunk a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek a felterjesztésért. Pepe számára nem volt könnyű az elmúlt pár év, sérülések, sérv műtét, betegségek és egy két hónapos karantén is nehezítették felkészülését. Határtalan kitartása, akarata viszi előre, junior válogatott kerettag lett, megszerezte a Junior Világbajnokság tecnikai minimum pontszámait!

További sikeres felkészülést kívánunk!

Berei Mózes József

 

2021. június 7-12. Balett tábor, Budapest

Gellén Anna és Keresztesi Lili vezetésével egy balett tábor keretien belül, intenzív száraz fizikai edzésekkel készültek június elején válogatott versenyzőink.  A hét 6 napján (hétfőtől-szombatig) délután napi 4 órában összetett, sokrétű edzéseken vettek részt, a délelőtti jeges edzések mellett. A klasszikus balett, modern tánc, drámatánc, gimnasztika, erősítés, nyújtás, koreográfiák csiszolása, mind szerepelt a programban. Mindenképpen a további fejlődésük alapjául szolgált ezen tábor.

Köszönjük Nanni és Lili a tábor megszervezését, versenyzőinknek pedig a kemény munkát.
 

További képek >

 

2021. május 2. Sólya Ádám koreofráfussal dolgozhattak válogatott versenyzőink

Thank you very much, Sólya Ádám, for your wonderful work. It is a great honor for us to have been here with us. We enjoyed every minute of working together! We thank our competitors (András Csernoch, Mózes József Berei, Lili Krizsanovszki, Katinka Zsembery, Léna Ekker, Aleksandr Vlasenko, Alexei Vlasenko) for the hard work!

Ádám köszönjük szépen a csodálatos munkádat! Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy itt voltál velünk. Minden percét élveztük a közös munkának! Köszönjük versenyzőinknek (András Csernoch, Berei Mózes József, Lili Krizsanovszki, Zsembery Katinka, Ekker Léna, Aleksandr Vlasenko, Alexei Vlasenko) a megfeszített kemény munkát!

Ádám köszönjük szépen a munkádat!

 

2021. április 24 - 25. 15. DVTK - Avas Kupa, Miskolc

Immár 15. alkalommal megrendezett DVTK Avas Kupa, amelyen 17 egyesület közel 200 versenyzője vett részt, közöttük az SKSE versenyzői is jégre léptek, akikre nagyon büszkék vagyunk, hiszen a szezon utolsó hazai versenyén 6 arany-, 3 ezüst- és egy bronzéremet szereztek. Köszönjük a verseny megrendezését!

Eredmények:
Mini Chicks fiú Veszely Gyula Balázs 1. hely
Mini Chicks lány Széplaki Katinka 1. hely
                           Szili Olívia Zoé 6. hely
                           Veszely Antónia 9. hely
                           Varró Anna 11.
                           Simon Kincső Dorina 13. hely
                           Harmath Kornélia 14. hely
Chicks lány Tőkey Alíz 3. hely
                    Székely Virág 4. hely
                    Marakovic Sofija 5. hely (SRB)
Mini Cubs Pallagi Petra 2. hely
Mini Cubs fiú Kind Igor 1. hely
Cubs lány Széplaki Zsófia 2. hely ( 1. hely)
Basic Novice lanyard: Zhang Boglárka 1. hely
Advance Novice fiú Vlasenko Alexei 1. hely
Junior lány Krizsanovszki Lili 1. hely
                   Zsembery Katinka 2. hely

Kispályás Kupa Tóth Gréta 4. hely

További eredmények:

www.miskolcivsz.hu/old/km_kupa/

Beszámoló a versenyről:

hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/miskolci-szezonzaras-15-dvtk-avas-kupa

SKSE Mini Manók

Széplaki Zsófia 1. hely ( verseny után eredményt módosítottak, így 2. hely)

             Juniorok                     Lili 1. hely, Katinka 2. hely 

 

2021. április 10-11. Jégmadár Kupa, Székesfehérvár

Beszámoló a hétvégén megrendezére kerülő Jégmadár Kupáról ahol versenyzőink remekeltek ugyanis 9 Arany 2 Ezüst 2 Bronzérmet szereztek, ezzel a Sebestyen KSE lett a legeredményesebb egyesület!

Eredmények:

Mini Chicks fiú Veszely Gyula Balázs 1. hely
Mini Chicks lány Széplaki Katinka 1. hely
                           Simon Kincső Dorina 7. hely
                           Veszely Antónia 13. hely
                           Szili Olívia Zoé 16. hely
Chicks lány Székely Virág 2. hely
                    Tőkey Alíz 4. hely
Mini Cubs Belenikina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 3. hely
Mini Cubs fiú Kind Igor 1. hely
Cubs lány Incze Brigitta Éva 1. hely
                 Széplaki Zsófia 3. hely
Basic Novice lanyard: Zhang Boglárka 1. hely
Advance Novice fiú Vlasenko Alexei 1. hely
Advance Novice lány Ekker Léna 1. hely
Junior lány Krizsanovszki Lili 1. hely
                  Zsembery Katinka 2. hely
Felnőtt férfi Csernoch András 1. hely

További eredmények:

jegmadarmukori.hu/jegmadarkupa2021/

Beszámoló a versenyről:

hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/negyfordulatos-toeloop-es-tripla-lutz-jegmadar-kupa

További képek >

 


Köszönjük a verseny megrendezését!

Mini Chicks, Chicks veresenyzőink

Mária, Petra, Igor edzőjükkel Julival

Léna és Alexei 

 

2021. március 27 - 28. Tavasz Kupa, Jászberény

Több mint harminc év elteltével rendeztek újra műkorcsolyaversenyt Jászberénybenahol az SKSE versenyzői is jégre léptek! A verseny nagyon jó hangulatban zajlott, és jól éreztük magukat! Összesen 12 érmet, ebből 8 Arany, és 4 Bronzétmet szereztek versenyzőink!

Eredmények:

Mini Chicks Veszely Gyula Balázs 1. hely
Mini Chicks Széplaki Katinka 1. hely
                    Simon Kincső Dorina 3. hely
                   Szili Olívia Zoé 6. hely
                   Veszely Antónia 9. hely.
Chicks Tőkey Alíz 4. hely
            Székely Virág 5. hely.
            Marakovic Sofija (SRB) 7.hely
Mini Cubs Belenikina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 3. hely
Mini Cubs Kind Igor 1. hely
Cubs Incze Brigitta Éva 1. hely
          Széplaki Zsófia 3. hely
Basic Novice Zhang Boglárka 1. hely
Advance Novice Ekker Léna 1. hely
Junior Krizsanovszki Lili 1. hely
           Zsembery Katinka 3. hely

További eredmények:

korcsolyaedzes.hu/tavaszkupa/eredmenyek/

Beszámoló a versenyről:

hunskate.hu/hirek/szovetseg/harminc-ev-utan-i-jaszberenyi-tavasz-kupa

 

Köszönjük szépen a verseny megrendezését!

Maria, Igor, Petra, Juli

Legkisebb versenyzőink edzőjükkel Annával és Julival

Léna, Lili, Katinka edzőjükkel 

 

2021. március 9. Interjú Ekker Lénával Jövünk Utánpótlás magazin M4 sport

Az M4 Sport Jövünk utánpótlás-magazin című műsorában egy interjút hallgathattok meg Ekkor Léna Héraklész válogatott versenyzőnkkel és edzőivel Gór-Sebestyén Júliával és Vidrai Szabolccsal!

Az interjú az alábbi linken hallgatható meg:
 

www.youtube.com/watch

Ekker Léna

 

 

2021. március 5-7. Óbuda Cup, Budapest


7 Arany, 3 Ezüst 1 Bronz

2021. március 5-7. között rendezték meg az Óbuda Skating Cupműkorcsolya versenyt. Az SKSE versenyző nagyon szépen szerepeltek. Összesen 11 érmet és értékes helyezéseket értek el, és a Magyar Korcsolyázó Szövetség beszámolójában olvashatjuk
"Az SKSE legeredményesebb egyesületként ezúttal hét arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel büszkélkedhetett műkorcsolyában".

Köszönjük a szervezőknek a verseny megrendezését!

Eredmények:
Mini Chicks Veszely Gyula Balázs 1. hely
Mini Chicks Széplaki Katinka 2. hely
                   Simon Kincső Dorina 3. hely
                   Veszely Antónia 6.
                   Harmath Kornália 7.
                   Szili Olívia Zoé 8.
Chicks Tőkey Alíz
            Székely Virág 4.
            Marakovic Sofija (SRB) 7.
Mini Cubs Belenikina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 2. hely
Mini Cubs Kind Igor 1. hely
Cubs Incze Brigitta Éva 1. hely
         Széplaki Zsófia 2. hely
Basic Novice Zhang Boglárka 1. hely
Advance Novice Ekker Léna 1. hely

További eredmények:

results.budaskate.hu

Beszámoló a versenyről:

hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/micsoda-verseny-obuda-skating-cup

További képek >

SKSE csipet csapat

Zsófi és Brigi edzőjükkel

Zsoli és Juli 

 

2021. február 26 - 28. Challenge Cup, Hága

Csernoch András sikeres versenyzéssel a 10. helyen végzett! A koronavírus okozta nehézségek ellenére Hágában rendezték meg a Challenge Cup nemzetközi versenyt, ahol Csernoch András az SKSE Felnőtt magyar bajnok versenyzője is jégre lépett. Magabiztos versenyzéssel, megjavítva eddigi legjobb pontszámait összesen 184,43 ponttal a 10. helyen végzett. Előrelépés mindenképpen András számára ez a verseny, hiszen pont egy évvel ezelőtti eredményéhez képest 40 ponttal korcsolyázott többet a hétvégén! Gratulálunk csak így tovább!

Eredmények:

kunstrijden.knsb.nl/2020-2021/20210225/

Beszámoló a versenyről:

hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/minden-szempontbol-emlekezetes-challenge-cup-12-nap


hunskate.hu/hirek/mukorcsolya/bronzerem-es-egyeni-csucsok-challenge-cup-34-nap

Csernoch András

 

2021. február 27. Valentin Kupa, Budapest

5 Arany 2 Ezüst, 2 Bronz érem

Február 27.-én került megrendezésre a Valentin Kupa. Versenyzőink ismét lehetőséget kaptak, hogy megmutassák tudásukat. Szépen szerepeltek az SKSE versenyzői ugyanis 5 arany, 2 ezüst és 2 bronzérmet szereztek és értékes helyezéseket értek el.

Eredmények:
Basic Novice Zhang Boglárka 1. hely
Cubs Incze Brigitta Éva 1. hely
         Széplaki Zsófia 2. hely
Mini Cubs Kind Igor 1. hely
Mini Cubs Belenikina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 4. hely
Chicks Tőkey Alíz 3. hely
            Székely Virág 11. hely
Mini Chicks Széplaki Katinka 2. hely
                   Simon Kincső Dorina 3. hely
                   Szili Olívia Zoé 4. hely
                   Veszely Antónia 7. hely
Mini Chicks Veszely Gyula Balázs 2. hely

További eredmények:

www.hunskate.hu >

Köszönjük szépen a verseny megrendezését!
Gratulálunk mindenkinek!

Beszámoló a versenyről:

www.hunskate.hu >

További képek >

Boldog versenyzőink egy jól sikerült verseny után

Igor, Brigi, Zsófi,Mária, Petra

Zhang Boglárka 

 

2021. február 26. Interjú Ekker Léna Magyar bajnok versenyzőnkkel

Edzői, Sebestyén Júlia és Vidrai Szabolcs szerint a 12 esztendős műkorcsolyázó Ekker Léna igazi harcos típus, aki már az idei szezonban teljesítette a junior-vb technikai minimumpontszámát, pedig még jövőre is ifjúsági korú lesz.


Az interjú itt olvasható:


www.utanpotlassport.hu >

 

Ekker Léna

 

2021. február 13 - 14. Skate Celje

Gratulálunk Csernoch András! Nagyszerű versenyzéssel a rövid programban a felnőtt világbajnokság technikai minimum pontját is elérve, élete legjobb összpontszámát szerezte meg hétvégén!

Eredmények

Felnőtt férfi: Csernoch András 1. hely

További eredmények:

dk-celje.si/CELJE_OPEN_2021/

Beszámoló a versenyről:

www.hunskate.hu >

 

Csernoch András és edzője Vidrai Szabolcs

 

2021. február 6 - 7. Utánpótlás Országos bajnokság, Budapest

6 ARANY, 2 EZÜST, 2 BRONZ ÉREM
Értékes helyezések

2021. évi Utánpótlás Országos bajnokságon nagyon szépen szerepeltek a Sebestyén Korcsolya Sport Egyesület versenyzői! A legkisebbek első versenyükön léptek jégre! Nagyon büszkék vagyunk a csapat teljesítményére! Köszönettel tartozunk az edzők fáradhatatlan munkájáért!

Eredmények:
Cubs Incze Brigitta Éva 1. hely
         Széplaki Zsófia 4. hely
Mini Cubs Belenkina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 2. hely
Mini Cubs Kind Igor 1. hely
Basic Novice Zhang Boglárka 1. hely
Advanced Novice Ekker Léna 1. hely
Junior Zsembery Katinka 3. hely
          Krizsanovszki Lili 4. hely
Chicks Tőkey Alíz 2. hely
            Székely Virág 4. hely
Mini Chicks Veszely Gyula Balázs 3. hely
Mini Chicks Széplaki Katinka 1. hely
                   Simon Kincső Dorina 4. hely
                   Harmath Kornélia 6. hely
                   Szili Olívia Zoé 7. hely
                   Veszely Antónia 16. hely

Gratulálunk mindenkinek!

További eredmények:

www.hunskate.hu >

Beszámoló a versenyről:

www.hunskate.hu >

www.utanpotlassport.hu/2021/02/07/mukorcsolya-szigeti-bernadett-az-uj-juniorbajnok-a-12-eves-ekker-lena-remekelt-az-utanpotlas-ob-n/

www.utanpotlassport.hu/up-gyors/zhang-boglarka-nepes-mezonyben-diadalmaskodott-a-10-11-eves-lanyok-orszagos-bajnoksagan/

www.utanpotlassport.hu/2021/02/11/mukorcsolya-bevalt-a-kriteriumrendszer-vardanjan-gurgen-kivalo-teljesitmenyeket-latott-az-utanpotlas-ob-n/

 

További képek >

Szuper kiscsapat

Bogi edzőivel

Lili, Katinka, Léna

Petra, Brigi, Zsófi, Maria, Igor 

 

2021. január 23 - 24. DVTK - Kelet-Magyarország Kupa, Miskolc

10 Arany, 3 Ezüst, 3 Bronz érem

A hétvégén került megrendezésre a DVTK műkorcsolya egyesület által szervezett verseny, mely nagyon jó alkalom volt versenyzőink számára, hogy új elemeket mutassanak be, illetve a bajnokság előtt téthelyzetben gyakorolják programjaikat!


Eredmények:
Junior Krizsanovszki Lili 1. hely
           Zsembery Katinka 2. hely
Advanced novice Ekker Léna 1. hely
Basic novice Zhang Boglárka 3. hely
Cubs Incze Brigitta Éva 1. hely
          Széplaki Zsófia 2. hely
Mini Cubs Belenikina Maria 1. hely
                 Pallagi Petra 2. hely
Mini Cubs fiú Kind Igor 1. hely
Chicks Tőkey Alíz 1. hely
            Székely Virág 3. hely
Mini Chicks Széplaki Katinka 1. hely
                    Simon Kincső Dorina 3. hely


Kispályás Kupa
7 éven aluliak Szili Olívia Zoé 1. hely
6 éven aluliak Veszely Antónia 1. hely
6 éven aluliak fiú Veszely Gyula Balázs 1. hely

További eredmények:

www.miskolcivsz.hu/old/km_kupa/

Beszámoló a versenyről:

www.hunskate hu >

Gratulálunk mindenkinek!
Köszönjük szépen a verseny megrendezését!

További képek >

Katinka, Alíz, Sofija, Virág, Kincső

Szabolcs, Igor, Brigi, Maria, Petra, Zsófi, Juli

Szabolcs, Lili, Katinka, Léna, Juli

A két Anna a kispályás versenyzőinkkel Oliviával, Zsolikával, és Antóniával 

 

2021. január 16-17. Sebestyén Kupa, Budapest

8 Arany, 2 Ezüst, 3 Bronz

2021. január 16-17.-én rendezte meg egyesületünk a Sebestyén Kupát! Természetesen nagy izgalommal vártuk a hétvégét, hogy a verseny lebonyolítása zökkenőmentes legyen, de még jobban szorítottunk versenyzőinkért, akik nagyon szépen szerepeltek! Összesen 13 érmet szereztek!

Eredmények:
Csernoch András. 1.hely Felnőtt
Berei Mózes József 1.hely Junior
Zsembery Katinka 3.hely Junior
Ekker Léna 1.hely Advance Novice
Zhang Boglárka 1.hely Basic Novice I.
Incze Brigitta Éva. 1.hely Cubs
Széplaki Zsófia 3.hely Cubs
Belenikina Maria 1.hely Mini Cubs
Pallagi Petra 2.hely Mini Cubs
Kind Igor 1.hely Mini Cubs
Tőkey Alíz 1.hely Chicks
Székely Virág 4.hely Chicks
Széplaki Katinka 2.hely Mini Chicks
Simon Kincső Dorina 3.hely Mini Chicks

Köszönjük éremátadó kis tanítványainknak az eredményhirdetésen a segítséget!

További eredmények:

www.hunskate.hu/skse >

Beszámoló a versenyről:

www.hunskate.hu >

Gratulálunk mindenkinek!

További képek >

www.rendezvenyfotozas.hu/v2/

www.facebook.com/sebestyencup
 

SKSE 2021

Szabolcs és Juli edzőink

Fair Play On Ice

Katinka, Juli, Pepe 

Léna edzőivel Nannival, Szabolccsal és Julival

 

2021. január 16 - 17. Sebestyén Kupa sikeres megrendezése

 

 

                                                                   

2021. január 16-17.-én rendeztük meg a Sebestyén Kupát, melyet egyesületünk a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együttműködve rendezett meg!

A vírus miatt kialakult körülmények igen nehéz helyzet elé állították versenyzőinket! Nemzetközi versenyek hiányában, és miután már a felnőtt Európa-bajnokság és Junior Világbajnokság is biztosan elmarad ebben a szezonban, úgy gondoltuk, hogy az utánpótlás számára egy jó felkészülési versenynek tekinthetjük, míg felnőtt korosztály számára téthelyzetben a programok gyakorlására egy jó lehetőségnek bizonyulhat a Sebestyén Kupa.
16 egyesület, 104 versenyzője lépett jégre a hétvégén, így szinte a magyar műkorcsolya legjava képviselte magát. Igaz zárt kapuk mellett zajlott a verseny, a tribünön helyet foglaló kabalák lelkesen szurkoltak a jégre lépő versenyzőknek!
Szeretnénk köszönetet mondani az előkészületekben nyújtott segítségért a Magyar Korcsolyázó Szövetségnek, a Bíróbizottságnak, a versenyen részt vevő bíróknak és a versenyiroda munkatársainak a közreműködést.
Hálás köszönettel tartozunk egyesületünkben korcsolyázó versenyzőink szüleiknek, akik nagyon sokat segítettek, hatalmas lelkesedéssel, összefogással járultak hozzá a verseny sikeres megrendezéséhez.
Külön köszönettel tartozunk az edzőiknek Vidrai Szabolcsnak, Gellén Annának, Keresztesi Lilinek, Baráth Annának, Sonkoly Annának akik a verseny megszervezésében, lebonyolításában fáradtságot nem ismerve vettek részt.
Köszönjük az egyesületeknek DVTK, UTE, Jégkorszak SE, PSE, Jégcsillag SE, Vasas SC, Jégördög SE, Diego SC, Győri ETO, Jégmadár SE, HKA, Jégvirág, BEA IDT, Cori-kör, MAC műkorcsolya egyesületeknek, hogy versenyzőitek jégre léptek a hétvégén!
Köszönjük a Vasas Jégcentrumnak, hogy lehetőséget kaptunk a verseny megrendezésére, a NEST Communicationsnak, Olajbogyó Kis-Konyha-Bisztrónak, Rendezvényfotózásnak hogy mellettünk voltatok!

www.facebook.com/sebestyencup

A verseny eredményei az alábbi linken megtekinthetőek:

hunskate.hu/external/mukorcsolya/2020_2021/Sebestyen/index.htm

A versenyről készült híradások:

www.metropol.hu >

www.gondola.hu >

www.hang.hu >

www.ripost.hu >

www.borsonline.hu >      

www.hunskate.hu >

 

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink