2016 

 

2016 december 17. Visegrádi Országos bajnokság

2017 Felnőtt női bajnoka Tóth Ivett és férfi bajnoka Borovoj Alexander!

Hatalmas gratuláció hiszen két szép hibátlan programmal magasan megjavítva eddigi legjobb pontszámait, a kűrben 7 triplát bemutatva végzett az első helyen! A Visegrádi 4 Nemzet bajnokságon ezzel az első helyen végzett! Tiszteletére a himnuszt is meghallgathattuk!


A Felnőtt férfiak mezőnyében Borovoj Alexander lett a Magyar bajnok. Szép teljesítmény a tavalyi szezon sérülései után. Ezáltal Szása kivívta a 2017 januárjában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon, hogy a Férfiak között ő képviselhesse Magyarországot!
Gratulálunk!


További eredmények:

www.pfsa.com.pl/results/1617/4Nat17/index.htm

 

További képek ›

Interjú:

ujszo.com/online/sport/2017/01/28/rajicova-hatodik-toth-ivett-nyolcadik

Tóth Ivett Felnőtt Magyar bajnok és Visegrádi bajnok

Borovoj Alexander      Felnőtt Magyar bajnok

 

2016 december 5-11. Mikulás Kupa, Budapest

2 Arany érmet nyertek az SKSE utánpótlás korú versenyzői a Mikulás kupa nemzetközi versenyen! Hatalmas öröm számunkra hiszen tavaly ilyenkor még csak szimpla ugrásokat tudtak, most már gyönyörű dupla lutzot ugrottak! Chicks kategóriában Ekker Léna míg a fiatalabb cubs kategóriában Papp Vivien végzett az első helyen szép pontszámokkal! Szentiványi Júlia aki mindössze hat éves élete első versenyén szép programot bemutatva a 9. helyen végzett a 20 fős mezőnyben, mint második legjobb magyar eredményt elérve Léna mögött! Advance Novice kategóriában Nagy Dóra a tegnapi rontott rövid program után egy szép kűrrel 2 Axelt és 2 szép tripla Salchowot bemutatva az 5. legjobb kűrt mutatta be a 16. helyről, így a 7. helyen végzett! Csiszér Emese elmaradt legjobb teljesítményétől és a 17. helyen míg Balogh Heni a 32. helyet szerezte meg a 40 fős mezőnyben!Basic Novice A kategóriában Krizsanovszki Lili a 4. helyet szerezte meg, míg Szabó Cintia a 10. helyen végzett a 29 fős mezőnyben! Zsembery Katinka a 9. helyet érte el az idősebb cubs kategóriában 27 induló között!
Végül a zárónapon arany éremmel zártuk a 10. Jubileumi Mikulás kupát! Tóth Ivett a felnőtt nők között nyert magasan, ezzel értékes világranglista pontokat is szerzett! Borovoj Alexander megszerezve mind a rövid , mind a kűr programban a Felnőtt EB technikai minimum pontjait, a 10. helyen végzett a felnőtt mezőnyben! Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rátok!
Eredmények:
Chicks Ekker Léna 1. hely
Cubs 2007 Papp Vivien 1. hely
Felnőtt Nők: Tóth Ivett 1. hely
Basic Novice A: Krizsanovazki Lili 4. hely
Advance novice: Nagy Dóra 7. hely
Chicks: Szentiványi Júlia 9. hely
Cubs 2006 Zsembery Katinka 9. hely
Basic Novice A: Szabó Cintia 10. hely
Felnőtt férfiak: Borovoj Alexander 10. hely
Advance novice: Csiszér Emese 17. hely

További eredmények:

www.moksz.hu/external/mukorcsolya/sc2016/Non_ISU/index.htm

 

www.moksz.hu/external/mukorcsolya/sc2016/ISU/index.htm

 

További képek ›

Tóth Ivett 1. hely

Papp Vivien 1. hely

Ekker Léna 1. hely

Borovoj Alexander 

 

2016 december 3. SKSE Adomány-Mikulás Gyár

SKSE adomány

 


"A Mikulás Kupa idén együttműködik a MikulásGyárral, ezért ha a versenyre hoztok játékot, könyvet, azt egyben átadjuk a verseny végeztével Nekik! -Erre a felhívásra mi már összegyűjtöttük régi játékainkat, könyveinket, melyet örömmel ajánlunk fel a rászorulóknak! A versenyen természetesen ott leszünk!


A jövő héten megrendezésre kerülő Mikulás kupa és a Mikulásgyár együttműködésének nagyon örülünk és Tóth Ivett dedikált könyvét, mely megmutatja miből lesz a "Cserebogár"- vagyis a korcsolyázás alapjait mutatja be, és én a 2002 Salt Lake City Olimpián viselt dedikált csapat pólómat ajánlottuk fel árverezésre!

További részletek:

www.orangyaloknapja.hu/ - honlapon

moksz.hu 

További képek ›               

 

SKSE adomány

Ivett felajánlása

Juli pólója

 

2016 Óbudai Kory Party, Tüskecsarnok

Mint az Óbudai Egyetem korábbi hallgatója örömmel fogadtuk el a OE Kori Party rendezvényre a meghívást! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!

  

Borovoj Alexander, Juli, Szabó Cintia, Csiszér Emese, Nagy Dóra

További képek ›

 

2016 november 27-30. Tallin Trophy-Challenger versenysorozat

A Tallinban megrendezett Tallin Trophy Challenger versenyen Toth Ivett gyonyoru hibatlan rövid programot futott a tegnapi nap soran, így a 3 orosz után a 4. helyen várta a kűrt! A mai nap során egy szép kűrre élete eddigi legjobb kűr pontszámát sikerült elérni 106.32 és egyben legjobb összpontszámával 162.96 ponttal a 6 helyen végzett ebben a nagyon erős mezőnyben,(4. és 5. hellyel a kűrben 3 ezreddel lemaradva) orosz és amerikai versenyzők mögött!
Rövid program:  m.youtube.com/watch

Kűr program: m.youtube.com/watch

További eredmények:

data.tallinntrophy.eu/2016/Tallinn_Trophy/index.php

További képek ›

 

2016 november 24-27. Skate Celje

Míg Ivettel Tallinban versenyzünk addig utánpótlás versenyzőink Celjében versenyeznek a héten! Cubs versenyzőink szépen szerepeltek! Papp Vivien ISU 8 éves kategóriában eddigi legjobb pontszámával 30.04 a 2. Helyen végzett a 36 fős mezőnyben! Hatalmas gratuláció Vivi! Zsembery Katinka az ISU9 kategóriában szép futással a 7. helyen zárt 30.45 ponttal! Ekker Léna első helyen végzett az ISU7 éves chicks kategóriában és büszkén állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára a 23 fős mezőnyben! Kűrjére 29.23 pontot kapott magasan megjavítva ezzel eddigi legjobb pontszámát!Krizsanovszki Lili 3. helyezést ért el a 42 fős mezőnyben a legfiatalabb Basic Novice A kategóriában, úgy hogy elsőként kellett programját bemutatni! Szabó Cintia az egy évvel idősebb csoportban végül a 10. helyen végzett! Celjében a hétvégén az Advance novice és Junior versenyzők léptek jégre! Borovoj Alexander mind a rövidben és kűrben is az első helyen végzett, így egy arany éremmel térhet haza! Advance novice kategóriában a 33 fős mezőnyben Nagy Dóra a kűrben a 3. helyen végzett, azonban a rövidben elkövett hiba miatt a 12. helyről végül a 6. helyet érte el összesítettben! Csiszér Emese két nagyon szép programot bemutatva, két 6. hellyel végül a 7. helyen zárt! Gratulálunk Mindenkinek!!
Eredmények:


Chicks I: Ekker Léna 1. hely
Junior Férfiak: Borovoj Alexander 1. hely
Cubs II: Papp vivien 2. hely
Basic novice A III. Krizsanovszki Lili 3. hely
Advance novice : Nagy Dóra 6. hely
Advance Novice: Csiszér Emese 7. hely
Cubs I. Zsembery Katinka 7. hely
Basic Novice A II Szabó Cintia: 10. hely

További eredmények:

europeancriterium.eu/documents/html/47/index.htmhttp:/

/europeancriterium.eu/documents/html/47/non/index.htm

 

További képek ›

Ekker Léna 1. hely

Borovoj Alexander 1. hely

Vivi 2. hely

Szabolcs és Nanni

 

2016 november 19. Kelet-Magyarország Kupa, Miskolc

3 Arany érem!

Hatalmas gratuláció az SKSE csipet csapatának! A 11. Kelet-Magyarország kupán Ekker Léna (ISU7),Papp Vivien (ISU8) és Zsembery Katinka (ISU9) is az első helyen végzett, szép futással! Köszönjük nektek, büszkék vagyunk rátok! Köszönjük a szervezőknek a verseny megrendezését!

További képek ›

 

2016 november 13. Papp László sportolói Ösztöndíj - Borovoj Alexander

Gratulálunk Borovoj Alexandernak az SKSE versenyzőjének, aki Papp László Sportolói Ösztöndíjban részesült verseny és tanulmányi eredményei alapján! Gratulálunk Szása

 

2016 november 9-13. Volvo Cup Challenger verseny, Riga

Rigában zajló Volvo Kupán, mely a Challenger versenysorozat egyik állomása Tóth Ivett a rövid program után a 4. helyen állt! Ezúttal Vidrai Szabolcs kísérte el Ivettet, míg én az egyidőben zajló Világkupán pontozok! Végül egy szép kűrrel a 2. helyet szerezte meg, és felállhatott a dobogóra! Hatalmas gratuláció, hiszen eddigi legjobb eredményét sikerült elérni ebben a versenysorozatban!
További eredmények:

www.kristalice.lv/Results/Volvo31st/ISU/

 

                     Ivett és Szabolcs                                   Ivett 2. hely

További képek ›

 

2016 november 3-6. Tirnavia Edea Ice Cup, Trinava

2016 Tirnavia Edea Ice Cup elnevezésű nemzetközi versenyről egy magabiztos futással megjavítva eddigi legjobb pontszámát Papp Vivien a 2. helyen végzett és egy hatalmas kupával térhetett haza! Ekker Léna egy évvel fiatalabb kategóriában szintén megjavítva eddigi legjobb pontszámát a 4. helyen végzett a 26 fős mezőnyben! Zsembery Katinka most elmaradt legjobb tudásától, de programját szépen előadva a 12. helyen végzett a legidősebb Juvenile kategóriában! Gratulálunk a Törpilláknak
Nagy Dóra megnyerte a kűrt a 2016 Tirnavia Edea Ice Cup nemzetközi versenyen advance novice kategóriában és 0.8 tizeddel lemaradva összesítve a 2. helyen végzett! Hatalmas bravúr hosszú sérülése után, hiszen csak másfél hónapja tud edzeni rendesen! A rövid program kedvezőtlen sorsolása után, -hiszen a 38 fős mezőnyben elsőként futott, a 4. helyen állt, míg Csiszér Emese a 6. helyen állt.

Ma kűrök során Dóri egy nagyon szép futással első lett a kűrben, míg Emese a 8. helyen zárt! Pre-Novice kategóriában Szabó Cintia a 14. helyen zárt! Szép volt lányok! Köszönjük Szabolcs, Nanni

Eredmények:
Juvenile 9 : Papp Vivien 2. hely
Advance Novice: Nagy Dóra 2. hely
Pre-Juvenile: Ekker Léna 4. hely
Junior férfiak: Borovoj Alexander 4. hely
Advance novice: Csiszér Emese 8. hely
Juvenile 10. Zsembery Katinka 12. hely
Pre-Novice: Szabó Cintia 14. hely

További eredmények:

www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2016_2017/20161103_teic/index.htm

 

További képek ›

Nagy Dóra 2. hely

Vivi 2. hely

Emese, Szabolcs, Dóri

 

2016 október 27-30. Golden Bear Nemzetközi verseny, Zágráb

Nagyon szépen szerepeltek fiatal utánpótláskorú versenyzőink a szezonnyitó Golden Bear elnevezésű nemzetközi versenyen Zágrábban! 1 Ezüst és 2 Bronz éremmel tértünk haza!
Eredmények:
Chicks : Ekker Léna 2. hely
Cubs: Papp Viven 3. hely
Basic Novice A II:Szabó Cintia 3.hely


Cubs I: Zsembery Katinka 4. hely
Basic novice A Krizsanovszki Lili 4. hely
Advance novice: Nagy Dóra 10. hely
Advance Novice: Csiszér Emese 16.hely
Senior Férfiak: Borovoj Alexander 19. hely
Gál Zoé aki a mezőny egyik legfiatalabb versenyzője lett volna sajnos a száraz bemelegítés során tegnap megsérült és a lábfejében eltört egy kis csont! Zozi mielőbbi javulást kívánunk, várunk vissza!!!

További eredmények:

www.kkkmedvescak.hr/images/ZM28/index.htm

További képek ›

Ekker Léna 2. hely

Vivi, Katinka, Juli

 

2016 október 23. Újszó interjú - Tóth Ivett

Az alábbi linken egy kedves cikket olvashattok Ivettről! Köszönjük Titanilla!

ujszo.com/online/sport/2016/10/05/egy-uj-toth-ivett-kezd-kibontakozni-a-jegen

 

2016 október 22. Coupe de Nice Nemzetközi verseny, Nizza

Sebestyén Juli, Nizza: "Ivett a 6. helyen végzett, a kűrjére 97.65 pontszámot kapott! Forgásaira és lépéssorára a legmagasabb 4- es szintet kapta, melyeket különösen dícsértek a pontozó bírók! Ráadásul meghívást kapott a gálára, ahol Michael Jackson programját ismét bemutathatja, hiszen a közönségnek nagyon tetszett a verseny során! A gála ma 18.30- kor kezdődik!" A képen a 3. Hölgy Vikárné Homolya Zsuzsa a magyar pontozó bíró. GRATULÁLUNK!

További eredmények:

nice-baie-des-anges.fr/images/stories/docs-coupe/resultats2016/

További képek ›

 

2016 október 1. Nemzeti Sport - Interjú Tóth Ivettel

A műkorcsolyázók és a szinkronkorcsolyázók is már javában készülnek a szezonra. Mindkét szakágban rendeznek világbajnokságot, utóbbiban ráadásul minden évben az a fő esemény, hiszen nem szerepel a sportág az ötkarikás játékokon. Nem úgy a műkorcsolya, ezért a korábbi Európa-bajnok Gór-Sebestyén Júlia tanítványa, Tóth Ivett bízik benne: a vb-n kvalifikációt szerezhet a 2018-as pjongcsangi téli olimpiára.
az alábbi linken megtekinthetitek az interjút:

m.nemzetisport.hu/teli_sportok/video-korcsolyazoink-klasszisokkal-keszulnek-a-vb-re-es-az-olimpiara-2528573

 

2016 szeptember 27-30. Ondrej Nepela Emlékverseny, Pozsony

Ivett a 10. helyen zárt az Ondrej Nepala emlékversenyen a szezon első versenyén! Gyönyörű 5 féle triplája és tripla-tripla kombinációja edzésen és bemelegítésen tökéletesen sikerültek! Dícsérték programjait, a tavalyi szezonhoz képest 5 komponensben magasabb pontokat kapott mint eddig a legjobb pontszáma volt! A következő verseny Nizza!

További eredmények:

www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2016_2017/20160929_mon/

További képek ›

 

2016 Nemzeti Sport- Sebestyén Júlia

Mai Nemzeti Sport utanpotlassport.hu rovatában! "Amikor én még kislány voltam..."

 

 

2016 Mol ÚjEurópa Alapítvány Jubileumi jelöltje- Tóth Ivett

Az alábbi linken szavazhattok Ivettre!

jubileum.ujeuropaalapitvany.hu/jelolt/toth-ivett/

Szavazz rá kérlek Te is!

Köszönjük

 

2016 július Edzőtábor Gmunden

Hatalmas erődebobással folytatjuk a kemény munkát! Ezúttal Gmunden városában készülünk Július 3-14 között, mely lélegzet elállítóan gyönyörű! Sajnos nincs sok időnk gyönyörködni a szép tó és körülötte magasodó hegyek szépségében, hiszen szinte az egész napot a jégpályán és a tornateremben töltjük! Napi 6-7 óra munkával jégen és szárazon egyaránt, szuper körülmények között dolgozhatunk! A csapat hangulata szuper, és a fáradtság, izomláz szinte már barátunk, de egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy a következő szezonban még jobbak legyünk! Természetesen azért kapunk egy kis időt a regenerálódásra és a hosszú tó parti futás után kellemesen megmártóztunk a tóban is! Kitartás mindenkinek!

További képek ›

 

2016 Új programok, Új koreográfiia- Tóth Ivett  Új szezon, úÚ kihívások

Tóth Ivett már májusban megkezdte a kövezkező szezonra a felkészülést. Az új programok elkészültek. Benoit Richaud koreografálta a a kűrt és a rövid programban is segédkezett. Köszönjük Elek Attila és Gellén Anna segítségét akik sokat segítettek a rövid program koreográfiájában

 

2016 június 26. Balett, tánc tábor, Siófok

Az SKSE versenyzői az iskola befejeztével egy rövid szünetet követően már belevágtak a kemény munkába. Először Siófokon Gellén Anna vezetésével napi 6-7 óra munkával alapoztak. Klasszikus balett, tánc, modern tánc, nyújtás, erősítése, futás, jazz, dráma tánc - szerepelt többek között a napi programban!
Mindamellett a tábor nagyon jó hangulatban vidáman telt!

 

További képek ›

 

2016 május  MOKSZ Válogatott Összetartó tábor

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a felnőtt és utánpótlás korú műkorcsolya kerettagjainak részére 4 napos összetartó tábort szervezett május utolsó napjaiban. Ebben a táborban az SKSE válogatott versenyzői is részt részt vehettek, ahol többek között a nemzetközileg is elismert Benoit Richaud csiszolta tovább korcsolya technikájukat. Ezek mellett, olyan kiváló hazai szaktekintélyek foglalkoztak még velük a hosszú hétvégén, mint:
Simon-Balla István (gyorsaság, dinamika, koordináció), Karsai Veronika (színpadtechnika, pantomim), Juhász Bianka (funkcionális tréning), Boros István (modern tánc).

 

Utánpótlás válogatott                                   Felnőtt és Junior válogatott

További képek ›

 

2016 április 2. Avas Kupa, Nemzetközi verseny, Miskolc

Érmek, Sikerek Miskolcról
Míg Tóth Ivett Bostonban a Felnőtt Világbajnokságon képviselhette hazánkat egyedül magyar versenyzőként, addig 11. alkalommal került

megrendezésre Miskolcon a Nemzetközi Szövetség versenynaptáros nemzetközi versenye az Avas Kupa, ahol az SKSE utánpótláskorú versenyzői nagyszerűen szerepeltek. Vidrai Szabolcs Team és az SKSE összesen 2 ARANY, 2 EZÜST és 1BRONZ érmet szereztek. Büszkék vagyunk versenyzőinkre, hiszen egy hosszú szezon utolsó versenyén szépen szerepeltek. Köszönjük Szabolcsnak és Nanninak a sok segítséget!

Eredmények:


Ekker Léna Chicks 2008 1. hely ( SKSE)
Papp Vivien Chicks 2007 2. hely ( SKSE)
Zsembery Katinka Cubs 2006 3. hely ( SKSE)
Krizsanovszki Lili Cubs 2005 1. hely ( Vidrai Team)
Gál Zoé Basic Novice A 2. hely ( SKSE)
Csiszér Emese Advance Novice 5. hely

További eredmények:

www.moksz.hu/kezdolap/11-avas-cup-miskolc

További képek ›

Ekker Léna 1. hely

Zsembery Katinka 3. hely

 

2016 április 8. Szinkronkorcsolya Világbajnokság - Megnyitó Ünnepség, Budapest

2016 Szinkronkorcsolya Világbajnokság
"SorShowlás" - A Világbajnokság Megnyitójával egybekötött sorsoláson mi is ott voltunk! Versenyzőink Tóth Ivett - Junior világbajnoki 8. helyezett, és Borovoj Alexander - Felnőtt Magyar bajnokság ezüst érmese is jégre lépett egy látványos produkció keretében. Ivett nagy sikert aratott gálaprogramjával. Illetve a sorsolás keretein belül Pulai Imrével, Kasó Orsolyával , a short track válogatottal, és Tokaji Viktorral együtt én is a csapatok kísérőjeként segédkeztünk a sorsoláson!
Hajrá Team Passion!

" A budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokság kezdete előtt Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke és Orendi Mihály a MOKSZ ügyvezető igazgatója nyújtottak át elismerést az elmúlt szezon jeges kiválóságainak, az Év sportolóinak. A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség hagyományt kíván teremteni az elismerés évenkénti odaítélésével.

A 2015/16 szezonban  az év női műkorcsolyázója – Tóth Ivett, a debreceni junior világbajnokság 8. helyezettje.
A magyar korcsolyasportért végzett tevékenységéért elismerésben részesült Szántó András, a világbajnokságnak otthont adó SYMA Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója.

A versenyzők méltatása:

Tóth Ivett1998. december 20-án született Budapesten.
Korcsolyázni 2004-ben kezdett, Simon István keze alatt. 11 évesen minden idők legfiatalabb magyar műkorcsolyázójaként bekerült a válogatottba, miután a felmérőn bemutatta a dupla Axelt, a tripla Salchow-ot és a toeloop-ot.
A Sebestyén KSE versenyzője, edzője Gór-Sebestyén Júlia Európa-bajnok.
Kétszeres junior és háromszoros felnőtt magyar bajnok.
Idén a pozsonyi Európa-bajnokságon 11. helyen, a bostoni Világbajnokságon a 28. helyen végzett, a debreceni Junior Világbajnokságon pedig a 8. helyen zárt."

Forrás: moksz.hu/szovetseg/az-elismeresbol-sosem-eleg

 

 Ivett - Év műkorcsolyázója              Megnyitó Ünnepség                         "SorShowlás"

További képek ›

 

2016 április 2. Felnőtt Világbajnokság, Boston

Bostonból jelentjük…
“Ivett jutalomjátéka ugyan nem lett tökéletes, de úgy gondolom, nagyon büszék lehetünk rá!
A rövidprogram futásával kapcsolatban kettős érzés fogja el az embert.
Sajnáljuk, hogy leginkább egy tripla tooeloop (ami számára ugyan nem túl nagy kihívás) választotta el attól, hogy az első 24-ben végezzen, ezáltal kűrt futhasson.
Másrészről tudjuk, hogy az első rontás után, az eddigi legjobb

átérzéssel, előadással fejezte be a szezont, ráadásul nagyon okosan korrigálva a hibát, kicsit változtatott a programon, azaz a tripla Lutz-ra dupla toeloop-ot ugrott. Mentett pár pontot.
Az érdekessége még a futásnak, hogy ebben az évben olyan nevet sikerült már szereznie, hogy mindenki csodálkozik azon, hogy nem jutott ezzel is a döntőbe. Már számolnak Vele!
Ivett nagyszerű szezont zárt. Méltán lehetünk Rá büszkék, mind az EB 11. hely, mind a JVB 8. hely után. Megérdemelte volna a kűr futását ezen a VB-n is!
Tavaly egyetlen világeseményen sem sikerült neki a döntő, az idén kettőn is, sőt, nagyon jó végeredménnyel.
Tudjuk, jövőre hasonló tettekre lesz képes, amihez egy nagyon jó tervet kívánunk mind szakmailag, mind szövetségileg hozzátenni a felkészüléshez, hogy hasonló eredményekkel örvendeztethessen meg bennünket.
Még egy tèny. Jövőre a JVB-n már két magyar lánynak szoríthatunk majd!”
Engi Klara, a pontozásos szakág igazgatója

Forrás:

moksz.hu/mukorcsolya/boston-vb-mar-szamolnak-ivettel-video-rovidprogramrol

 

További képek ›

Rövid program

Edzésre várva

 

2016 március 25. Junior Világbajnokság, Debrecen Tóth Ivett 8. hely

Tóth Ivett az előkelő 8. helyen végzett a Debrecenben megrendezésre került Junior Világbajnokságon!
Az alábbi linken olvashattok a versenyről, Ivettről:

www.utanpotlassport.hu/2016/03/28/elre-allna/

  

További képek ›

Interjúk :

2016 március 19. Tóth Ivett csodás kűrrel.... : www.utanpotlassport.hu ›

2016 március 19.: www.dehir.hu ›

 

2016 március 6. 27. Sportország Trophy, Budapest

Érmek és értékes helyezések


Immár 27. alkalommal került megrendezésre a kezdetekben Rozmaring, majd Sportország Trophy elnevezésű nemzetközi verseny! 34 ország résztvétele biztosította, hogy egyes kategóriákban közel 30 versenyző mérte össze tudását a legkisebbektől a felnőttekig.


Az SKSE és a Vidrai Team csapata ezúttal is remekül helytállt. Eredményeink:


Basic novice A IIII: GÁl Zoé 2. hely
Basic Novice B II. Balogh Heni: 3. hely
Cubs I.: Krizsanovkszki Lili: 1. hely
Chicks II: Ekker Léna 5. hely
Cubs II. Zsembery Katinka 6. hely
Advance Novice : Csiszér Emese 8. hely
Chicks I.: Papp Vivien 10. hely
Büszkék vagyunk rátok!

További eredmények: 

http://www.sportorszag.hu/index.php

 

További képek ›

Gál Zoé 2. hely

Krizsanovszki Lili 1. hely 

 

2016 február 28. KisBajonk- M4 Magazin műsor - Interjú Tóth Ivettel

Az alábbi linken az M4 kisBAJNOK magazin műsorában láthattok Ivettel egy interjút, illetve pillanthattok be kicsit mindennapjaiba. ( 11. 45 -től)

www.mediaklikk.hu/video/kisbajnok-2016-02-28-i-adas/

 

Az alábbi linken pedig egy interjút olvashattok Ivettről:

www.zetapress.hu/sport/67212

 

 

2016 február 27. Hellmut Seibt Memorial, Bécs

SIKEREK BÉCSBŐL
Sikeresen szerepeltek versenyzőink a bécsi Hellmut Seibt Memorial nemzetközi emlékversenyen. Immár hagyományosan sok indulóval, erős mezőnyben érmeket és értékes helyezéseket értünk el!
A verseny nyitónapján már örülhettünk, hiszen Gál Zoé a Basic Novice A kategóriában arany érmet szerzett. Majd Zsembery Katinka Cubs kategóriában ezüst érmet nyert! Advance Novice kategóriában 39 versenyző lépett jégre, ahol Csiszér Emese a 11. helyezést érte el. A Juniorok mezőnyében Friesz Bianka a 10. helyen végzett 26 indulóból. Papp Vivien pedig a legfiatalabb között a 15. helyen végzett.
Majd a felnőttek között Tóth Ivett az előkelő 2. helyen végzett. Külön öröm számunkra, hogy élete legjobb rövid program pontszámát érte el, hiszen hibátlan teljesítményére 58.39 pontot kapott. Mivel ez a verseny a juniorok számára a 2. válogató verseny volt, így eldőlt, hogy mivel a Junior Országos bajnokságot Ivett magasan megnyerte, illetve ezen a versenyen is 151.43 összpontszámot ért el, így ő képviselheti Magyarországot 2016 március 15- 20. között Debrecenben megrendezésre kerülő Junior Világbajnokságon!
Sajnos ezen a versenyen nem mindenki léphetett jégre betegség, vagy sérülés miatt, így Borovoj Alexandernek és Nagy Dórának mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Eredmények:
Felnőtt Nők: Tóth Ivett 2. hely
Basic Novice A: Gál Zoé 1. hely
Cubs : Zsembery Katinka 2. hely
Advance Novice: Csiszér Emese 11. hely
Junior lány: Friesz Bianka 10. hely
Chicks lányok: Papp Vivien 15. hely
További eredmények:

skateaustria.lvps91-250-98-130.dedicated.hosteurope.de/img/competition/1.2015_1 

6/00024/index.htm

Tóth Ivett rövidje: www.youtube.com/watch

 

További képek ›

Tóth Ivett 2. hely

Gál Zoé 1. hely

Zsembery Katinka 2. hely

 

2016 február 20. Magyar Kupa Utánpótlás Országos bajnokság

Bajnokok és Érmesek Utánptóláskorú versenyzőink
2016 február 20-án megrendezére kerülő Magyar Kupa Utánptólás Magyar bajnokságon Sebestyén Juli és Vidrai Szabolcs tanítványai nagyon szépen szerepeltek, hiszen bajnokok és érmesek lettek! 2 arany és 4 bronz érmet szereztek, ezzel minden tanítványunk éremmel gazdagodott az idei bajnokságon!
Chicks : Papp Vivien 1. hely
Ekker Léna 3. hely
Cubs: Krizsanovszki Lili 1. hely
Zsembery Katinka 3. hely
Basic Novice A : Gál Zoé 3. hely
Basic Novice B: Balogh Heni 3. hely
További eredmények:

 

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/versenyek

/2015_16/magyar_kupa/results/index.htm

További képek ›

Juli, Katinka, Lili,Léna, Zoé, Vivi, Heni és Szabolcs

 

2016 február 12-14. Jégvirág Kupa, Miskolc

SKSE 3 ARANY 2 EZÜST és 2 BRONZ Érem Miskolcról


Érmekkel tértünk haza a 2016 február 12-14. megrendezésre kerülő Jégvirág Kupa elnevezésű nemzetközi versenyről! Nagyon szépen szerepeltek utánpótlás korú versenyzőink ahol csapatunkkal készülő Vidrai Szabolcs tanítványaival összesen 9 éremmel zártuk a hétvégi viadalt. Büszkék vagyunk rátok, hiszen szinte mindenki megjavította eddigi legjobb egyéni legjobb pontszámát, illetve új ugrások bemutatására került sor! Gratulálunk mindenkinek
Eredményeink:


Chicks lány: Papp Vivien 1. hely


Ekker Léna 2. hely
Cubs lányok: Krizsanovszky Lil 2. hely ( Vidrai Team)
Zsembery Katinka 3. hely
Basic novice A lányok: Gál Zoé 3. hely
Basic Novice B: Balogh Heni 2. hely ( Vidrai Team)
Advance Novice: Nagy Dóra 1. hely
Csiszér Emese 2. hely
Junior lány: Friesz Bianka 1. hely
Junior Férfiak: Borovoj Alexander 4. hely 

További eredmények:

www.jegviragcup.com/

 

Hírek a versenyről ( Nagy Dóra sikeréről):

www.boon.hu/mukorcsolya-jegvirag-kupa/3006354

 

További képek ›

Dóri, Bianka, Juli, Emese, Zoé, Nanni és Heni

Nagy Dóra 1. hely, Csiszér Emese 2. hely

Ekker Léna és Papp Vivien

2016 február 6. Blikk - Sebestyén Júlia és tanítványai

Blikk 2016.02.06 Mai Blikkben A jobb oldali képen pedig Nagy Dóra, Gál Zoé és Csiszér Emese kis bajnokaimmal

 

2016 A nap Hőse- Csiszér Emese- Kérlke szavazzatok Emesére!

Ezen a héten Csiszér Emesére tehetséges utánpótláskorú versenyzőnkre szavazhattok! Kérlek támogassátok egy-egy szavazattal!

KöszönjükEmeséről készül videót az alábbi klinken tekinthetitek meg:

anaphose.digisport.hu/video.php

 

2016 január Felnőtt Európa-bajnokság, Pozsony

Tóth Ivett 11. hely Műkorcsolya és Jégtánc Európa-bajnokságon! Mindenkinek szeretnénk megköszönni a szurkolást, támogatást! Köszönjük mindenkinek aki Ivett felkészítését segíti - ( Gellén Anna, Attila Elek, Bianka Juhász, Szabolcs Vidrai , Shanetta Folle és mindenki aki mellette áll, illetve Engi Klara -nak hogy végig a verseny alatt mellettünk volt!) Nagyon örülünk hiszen óriási lépést tett előre a tavalyi eredményéhez képest, hiszen a 33. helyről lépett előre a 11. helyre! Sajnáljuk azt az 1 helyet, de bízunk benne hogy sokszor fogunk majd érte szurkolni, és sok örömet fog még nekünk okozni! :) Köszönjük

Eremények:

www.isuresults.com/results/season1516/ec2016/

A hangulat szuper volt a férfi kűrök alatt! Fantasztikus a közönség! Csipet csapat is szurkolt nagyon a kedvenceknek

 

Ivett rövid: www.youtube.com/watch

Ivett kűr: www.youtube.com/watch

 

További képek ›

Juli és Ivett

Szurkoló tábor Julival 

( Zoé, Heni, Dóri)

 

2016 január A hónap műhelye szavazás- Utánpótlássport.hu

Szavazzatok kérlek a Sebestyén Korcsolya Sport Egyesületre - hiszen az a megtiszteltetés ért minket, hogy december után januárban is az öt legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhelye közé bekerültünk!
Hiszen Tóth Ivett a pozsonyi Európa-bajnokságon az előkelő 11. helyen végzett, míg utánpótláskorú versenyzőink is kitettek magukért hiszen- Nagy Dóra Advance Novice kategóriában Magyar bajnok lett, míg Csiszér Emese bronz érmet szerzett. A juniorok között Tóth Ivett a felnőtt bajnoki címe mellé megszerezte a Junior Magyar bajnoki címet, Borovoj Alexander bronzérmet szerzett, míg Friesz Bianka a 4. helyen végzett! Köszönjük szavazatodat!

www.utanpotlassport.hu/

Juli, Emese, Dóri, Bianka, Szása és Ivett

 

2016 január 10. Advance Novice és Junior Országos bajnokság

Bajnokok, Érmesek az SKSE versenyzői ( 2 Arany és 2 Bronz érem)

Műkorcsolya Advance Novice és Junior Országos Bajnokságot, valamint Szinkronkorcsolya Országos Bajnokságot rendeztek 2016. január 9-10-én a debreceni Főnix Csarnokban.A verseny a 2016. évi ISU Műkorcsolya Junior Világbajnokság tesztversenyeként is szolgált. A junior versenyzőink számára pedig válogató verseny is volt egyben, hogy ki képviselheti majd Magyarországot a Junior Világbajnokságon.
Advance novice kategóriában a 11 éves Nagy Dóra Magyar bajnok lett, így immár második alkalommal állhatott fel ebben a kategóriában a dobogó legfelső fokára, még Csiszér Emese szintén dobogóra állhatott, ugyanis a 3. helyen végzett.
Junior kategóriában Tóth Ivett decemberben Felnőtt Magyar bajnok lett, Debrecenben pedig a Junior Magyar bajnoki címet is megszerezte. Friesz Bianka egy nagyon szép futással a 4. helyen végzett.
Junior Férfiak között, a Felnőtt Bajnoki ezüstérme mellé Borovoj Alexander egy bronz érmet szerzett a Juniorok között.
Büszkék vagyunk rátok!
További eredmények:

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/versenyek/2015_16/jun_ob/result_junob/index.htm

Juli, Csiszér Emese, Nagy Dóra,Friesz Bianka, Borovoj Alexander, Tóth Ivett

További képek ›

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink