2013

 

2013 december 20-22. Visegrádi Országos bajnokság,Pozsony

Első alkalommal került megrendezésre a felnőtt Országos bajnokság „Visegrádi Négyek” nemzeti bajnokság kereti között. Korábban a Három Bajnokság néven ismert szlovák, cseh, lengyel összevont nemzeti műkorcsolya- és jégtánc bajnoksághoz hazánk idén először csatlakozott.
Az SKSE versenyzője Szombathelyi Eszter a magyar versenyzők között a 3. helyen végzett, így bronzéremmel térhetett haza!

További képek ›

Szombathelyi Eszter 3. hely

2013 december 7. 7. Mikulás Kupa, Budapest

2 ARANY, 2 EZÜST, 1 BRONZ, 3 4.hely,és egy 5.hely
( 2Gold, 2 Silver, 1 bronz Medal)
A Gyakorló Jégcsarnokban 7. alkalommal került megrendezésre mintegy 24 ország résztvételével a 7. Mikulás kupa, melyen nagyszerűen szerepeltek az SKSE versenyzői!
Büszkék vagyunk rátok!
Cubs 2003 -2004 Nagy Dóra 1.hely
Cubs 2004 -2005 Gál Zoé 1.hely
Cubs 2005-2007 Horváth Milán 2.hely
Cubs 2006-2007 Zsembery Katinka 2.hely
Advance Novice fiú Nagy Balázs 3.hely
Basic A A( 2003-2004) Csiszér Emese 4. hely
Basic A C( 2000-2001 Nagy Fruzsina 4.hely
Junior fiú Borovoj Alexander 4.hely
Junior lány Friesz Bianka 5.hely
További eredmények:

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/sc2014/index_sc2013.html

További képek ›

Milán, Katinka és Dóri Julival

 

Emese és Fruzsi Julival

 

 

2013 december 5. 2014. Műkorcsolya Európa -bajnokság Sajtótájékoztató

A megnyitó ünnepségen az SKSE versenyzői is jégre lépnek! :)
"A 2014. január 15. és 19. között sorra kerülő budapesti műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságra 36 ország mintegy 180 versenyzőjét várják a szervezők.
"Ez lesz a legrangosabb verseny a szocsi téli olimpia előtt. Reméljük, sokan kilátogatnak majd a Syma Csarnokba" - mondta az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján Sallak György, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója. aki hozzátette, a kontinensviadalról nagyjából 25 órát közvetít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
Az Eb-n, amelynek hetedszer ad majd otthont Budapest, jelen állás szerint hárman képviselik a magyar színeket: a férfiaknál Forgó Kristóf, míg a jégtáncosoknál Turóczi Dóra és Major Balázs lép jégre.
A 19 éves Forgó elmondta, alig négyesztendősen húzott először korcsolyát, s nagyon örül, hogy rögtön az első felnőtt évében sikerült kvalifikálnia magát az Eb-re, amelyen a legjobb 24-be szeretne jutni. Kristóf edzője Kulcsár Zsófia és Tóth Zoltán, akik elmondták, hogy elégedettek versenyzőjük fejlődésével, és bíznak benne, hogy a későbbiekben még sok örömet szerez majd a szurkolóknak.
A Turóczi, Major duó tagjai már 2006 óta együtt korcsolyáznak, s mindenképpen szeretnének az első húszban végezni.
„Vidám, fürge és igazán dinamikus párosról van szó.” – mesélt tanítványairól Berecz Ilona a jégtánc páros edzője. „Kedvezni szeretnénk a magyar szurkolóknak, így a Csárdáskirálynőre fognak korcsolyázni a versenyen”.
A páros az EB előtt még indul a téli Universiade-n jövő héten, majd – Kristóffal együtt – az országos bajnokságon, melyet a magyar szövetség közösen rendez a Cseh, Szlovák, Lengyel szövetségekkel. A magyar mezőny mellett így részt vesznek a Négy Ország Közös Bajnokságán ezeknek a nemzeteknek az élversenyzői is. Az esemény ebben az esztendőben Pozsonyban kerül megrendezésre.
A sajtótájékoztatón az is kiderült, az Eb-győztesek kalocsai porcelánnal gazdagodnak, illetve a megnyitón jégre lép az immár edzőként dolgozó Sebestyén Júlia, aki éppen tíz éve, az előző budapesti kontinensviadalon ért pályafutása csúcsára azzal, hogy aranyérmet nyert."
forrás:

www.moksz.hu/kezdolap/a-legrangosabb-verseny-a-szocsi-teli-olimpia-elott-  

További képek ›

 

2013 november 29. 16 óra : Jég Veled! Évadnyitó gála a Marczibányi Sportcentrum jégpályáján

Sok szeretettel várunk mindenkit!
A bemutatót követően pedig ingyen korcsolyázhat mindenki!   

Ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat!

  

 

2013 november 20. Család-barát Magazin műsor M1 -Sebestyén Júliával

Az MTV Család-barát Magazin műsorában Novodomszky Éva társ műsorvezetőjeként próbálhattam ki magamat. Élvezetes volt, egyben kihívás is egy szokatlan szerepkörben az élő műsor varázsával együtt!


Itt nyerhettek bepillantást a műsorba: videotar.mtv.hu/Videok/2013/11/20/12/Csalad_barat_2013_november_20_.aspx

:   

További képek ›

 

2013 november 9. 8. Kelet-Magyarország Kupa, Miskolc

Miskolcon megrendezésre kerülő műkorcsolya versenyen az SKSE versenyzői szépen szerepeltek felnőtt kategóriában. Szombathelyi Eszter az első, míg Medgyesi Orsolya a 3. helyen végzett!

További eredmények:

havasszepe.hu/skating_club/images/protokoll_8km_2013/index.htm

További képek ›

Eszter és Orsi

 

2013 október 24. Tirnavia Edea Ice Cup

Immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi műkorcsolya versenyen Trnavában a még csak 9 éves Nagy Dóra 3. helyen végzett a fehérorosz, lett, szlovák, lengyel, cseh versenyzőket felsorakoztató 22 fős mezőnyben!

Juvenile 10. Nagy Dóra 3. hely
Juvenile 9. Gál zoé 13. hely
Pre-Novice: Csiszér Emese 11. hely
Junior lányok: Friesz Bianka 15. hely
További eredmények:

www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2013_2014/20131024_teic/html/index.htm

További képek ›

 Nagy Dóra 3. hely

 

 

2013 október 17. 25. Golden Bear Nemzetközi verseny, Zágráb

Immár 25. alkalommal került megrendezésre Zágrábban a Golden Bear nemzetközi műkorcsolya verseny. Az SKSE versenyzői is bemutatkoztak a 2013-2014 szezonban. Mindenki izgatottan várta a nyári hosszú versenymentes, de munkával teli időszakot követően, hogy bemutathassa új programjait, kűrruháit! 5 éremet gyűjtöttek versenyzőink, mely jelzi, hogy ugyan sok sok munka áll még előttük, de jó úton haladnak a felkészülésben! Ráadásként az egyesületek versenyében is dobogón végeztünk, hiszen 13 egyesület közül a 3. helyen végeztünk

Eredmények:
Nagy Dóra Cubs 2004-2005 2. hely
Gál Zoé Cubs 2004-2005 3. hely

 
Csiszér Emese Basic A 2002-2003 4. hely
Nagy Fruzsina Basic B 2000-2001 3. hely
Anheuer Gréta Basic B 2000-2001 4. hely
Borovoj Alexander Junior 2. hely
Friesz Bianka Junior 2. hely
Medgyesi Fruzsina Junior 6. hely
Szombathelyi Eszter Senior 8. hely

SKSE 92 ponttal 3. hely
További eredmények:

www.kkkmedvescak.hr/images/ZM25/index.htm

 

További képek ›

Zoé és Dóri Julival

Gál Zoé 

 

2013 október 9-13. Tallin Junior Világkupa- Borovoj Alexander 

Borovoj Alexander sikeres bemutatkozás a Juniorok között

" A mezőny legfiatalabb versenyzőjeként vett részt a 14 éves Borovoj Alexander élete első junior versenyén. Alex, aki Magyarországon született és egy budapesti általános iskolába jár, tavaly még a Novice korosztályban versenyzett. Teljesítménye bíztató volt a jövőre nézve, hiszen jó benyomást keltett a bírókban. Ez megmutatkozott a programjára kapott pontszámaiban, és sikerült teljesítenie a Junior Világbajnokság kiküldetéséhez szükséges minimum pontszámot a rövidprogramban.
A kűrben kicsit megilletődve, de bátran versenyzett. Sajnos, nem sikerült bemutatnia a tripla rittbergert, amely ugyan tiszta volt, csak leült benne. Ezenkívül több tripla ugrást - kombinációban is -, dupla Axelt, és négyes szintű beugrós forgáskombinációt bemutatva végül a 18. helyen végzett. "

www.moksz.hu/junior-grand-prix-tallin-toth-ivett-uj-egyeni-csuccsal-13-

További képek ›

Borovoj Alexander és edzője Sebestyén Julia

 

2013 augusztus 12-22. ISU Nemzetközi Edzőtábor, Budapest

"Második alkalommal rendezte meg a MOKSZ az ISU Fejlesztési Program segítségével lebonyolított regionális edzőtábort. 7 ország közel 40 versenyzője jött el a budapesti Gyakorló Jégcsarnokba. A 11 napos edzőtábor résztvevői között a hazai versenyzőkön túl találkozhattunk osztrák, szlovák, szerb, horvát, lett és észt fiatalokkal és edzőikkel is", -köztük az SKSE tehetséges utánpótláskorú versenyzői!
"A korcsolyázók életkoruk és képességeik alapján 3 csoportba bontva dolgoztak 11 napon keresztül. Az edzőtábor erős szakmai programjában napi két jeges edzés, balett óra, a mozgásminőség javítását célzó irányított bemelegítés, erőfejlesztő száraz edzés és sportágspecifikus nyújtásgyakorlatokat magába foglaló levezetés szerepelt. Mindezek mellett elméleti előadásokra is sor került: a gyerekek és szüleik a táplálkozástan témakörében szerezhettek további ismereteket, míg az edzők egy szeminárium keretében a megfelelő koreográfia készítésével, a versenyzők edzésprogramjának optimális kialakításával és, a programok tartalmának bírói megközelítéseiről szóló képzésben vettek részt..
A kimagasló szakmai munkát, többek között, Shanetta Folle neve fémjelezte, aki Mao Asada többszörös japán világbajnok technikai edzője is. A jeges edzéseken Folle segítője az Európa-bajnok Sebestyén Júlia volt."

www.moksz.hu/mosolyorszag-2013

www.youtube.com/watch

További képek ›

 

 

 

2013 július 17. Miskolc Városi Jégcsarnok -Edzőtábor

Megkezdtük a felkészülést, de inkább mondhatnám, hogy folytatjuk a tavasszal elkezdett munkát a következő szezonra!
Miskolcon edzőtáboroztunk, ahol nagyon jó körülmények között edzhettünk! Persze a sok munka, fáradtság, izomláz közepette igyekeztünk jól érezni magunkat!

További képek ›

 

2013 SKSE sikerei a 2012-2013 szezonban!

2012-2013 szezon mindenképpen sikeresen alakult számunkra. Hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt jól szerepeltünk, összesen 42 érmet szereztünk különböző hazai és nemzetközi versenyeken. Ebből 18 ARANYÉREM!
Tanítványaim 3 magyar bajnoki aranyat, 4 ezüstérmet és 2 bronzérmet szereztek a Magyar bajnokságon, illetve Magyar Kupán!
7 tanítványom tagja a Magyar válogatott keretnek, és reméljük jövőre sikerül ugyanilyen szépen, eredményesen szerepelni!
Rövid nyári szünetet követően ezért már július elején megkezdjük a következő szezonra a felkészülést!
Addig is mindenkinek jó pihenést, és szép nyarat kívánunk, illetve mindenkinek jó munkát!
Sebestyén Júlia                

 

2013 június 9. 20. KH Futóverseny, Budapest

20. alkalommal megrendezésre kerülő KH futóversenyen az SKSE versenyzői is rajthoz álltak. Tanítványaimmal vátóban teljesítettük a maratoni távot!
www. futanet.hu:
" Újra ott volt az indulók között Sebestyén Júlia műkorcsolyázó Európa-bajnok is, aki a kis koris tanítványait is magával hozta, persze nem mint szurkolókat, hanem mint futótársakat." :)
Nagyon jól éreztük magunkat!


www.futanet.hu/cikk/20-kh-olimpiai-maraton-es-felmaraton-valto/khvalto-beszamolo

További képek ›

Orsi,Bianka,Eszter,Juli,Szása és Fruzsi

 

2013 május 13-18. Nordic Development Trophy, Vireumaki -Finnország

2013 május 13 - 18 között Finnországban vettünk részt egy edzőtáborban. Északi, vagyis finn, norvég, svéd, dán, illetve angol versenyzőkkel és edzőkkel nagyon jó kis tábor volt, ahol nagyon sokat tanultunk. Borovoj Alexander és Medgyesi Fruzsina két advance novice válogatott versenyzőm így együtt edzhetett az amerikaiak ifjú tehetségével Nathan Chennel!

Szása és Fruzsi Nathan Chen-el          Christi Kroll edzővel a csapat

További képek ›

 

2013 4. Korosztályos Szintfelmérő

A szezon végén megrendezésre kerülő korosztályos szintfelmérőn versenyzőink magabiztosan teljesítették a szintfelmérő követelményeit korosztályuknak megfelelően ezáltal a magyar utánpótlás válogatott tagjaivá váltak.
Gál Zoé ISU 7
Nagy Dóra ISU 8
Csiszér Emese ISU 9
Papp Petra ISU 11
Anheuer Gréta ISU 11
Medgyesi Fruzsina Advance Novice
Borovoj Alexander Advance Novice válogatott kerettag

www.moksz.hu/hirek-mukorcsolya/4-korosztalyos-szintfelmero-

www.moksz.hu/hirek-mukorcsolya/korosztalyos-valogatott-keretek

 

2013 április 6. 8. Avas Kupa Nemzetközi verseny, Miskolc

Nemzetközi műkorcsolya verseny Miskolc
A szezon utolsó versenyén is szépen szerepeltek az SKSE versenyzői. Az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő versenyen 2 arany és 1 ezüst érmet gyűjtöttek versenyzőink!


Chicks 2005 Gál Zoé 2. hely
Cubs 2004 Nagy Dóra 1. hely
Advance Novice Borovoj Alexander 1. hely
cubs 2003 Csiszér Emese 6. hely
Basic novice A Anheuer Gréta 5. hely
Basic novice A Nagy Fruzsina 9. hely


Eredmények:

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/avas2013/index.htm

 

További képek ›

Szása 1. hely, Juli és Dóri 1. hely

 

2013 14. Mladost Trophy, Zágráb


2013 március 20- 24 között rendezték meg 14. Mladost nemeztközi műkorcsolya versenyt Zágrábban, több mint 20 ország résztvételével. Ezen rangos eseményen kiemelkedő eredményeket értek el a műkorcsolya utánpótlás korú versenyzői. Összesen a magyar versenyzők által megszerzett 6 éremből 2 ARANY és 2 Ezüst érmmel tértek haza az SKSE versenyzői.


Chicks 2005 Gál Zoé 1. hely ( 27 induló)
Cubs 2004 Nagy Dóra 1. hely (23 induló )
Cubs 2003 Csiszér Emese 2. hely ( 16 induló )
Advance Novice Fiúk Borovoj ALexander 2. hely ( 9 induló )
Basic Novice A Papp Petra 7. hely (14 induló )
Advance Novice Medgyesi Fruzsina 9. hely ( 24 induló )
Junior Lány Friesz Bianka 9. hely (21 induló )
Medgyesi Orsolya 14. hely
Senior Lány Szombathelyi Eszter 6. hely ( 9 induló)

Eredmények:

www.klizanje-mladost.hr/14.Mladost_trophy/html/

További képek ›

Gál Zoé 1. hely

 

2013 Pécs- SKSE Bemutató

Bemutató a Pécsi Műjégpályán


" Az első magyar műkorcsolyázó Európa-bajnok, négy téli olimpián is induló (legjobb eredményét 2002-ben Salt Lake Cityben érte el, ahol 8. volt), kilencszeres magyar bajnok Sebestyén Júlia sikeres pályafutása biztosan nem szorul külön bemutatásra a jeges sportágat kedvelők között. Azt már kevesebben tudják, hogy tudását ma edzőként kamatoztatja - a tanítványaiival közös programból láthatnak ízelítőt a március másodikán 13.30-kor a pécsi Műjégpályára kiolátogatók. Itt egy csaknem egyórás bemutatóval varázsolnak majd különleges hangulatot a jégre a - sportágat egyébként már igencsak magas szinten művelő - gyerekekkel.
Ahogy a produkciót "menedzselő" Horváth Zoltán - tegyük hozzá, egykor maga is a Fradi sokszoros magyar bajnok, ifi-Eb-győztes korvcsolyázója,

majd tizenkét évig az amerikai Holiday On Ice jégrevü szólistája) fogalmaz, látogatásuk egyik mottójának a sport életmód- és egészségformáló hatásának, a drogokkal, alkohollal, diszkókkal teli mai fiatalos életmód elleni alternatíva kínálását tartják."

Forrás: www.psnzrt.hu/hir.php

Köszönjük Pécs városának, többek között Csizi Péter alpolgármester úrnak és Vári Attila kétszeres olimpiai bajnoknak vizilabdázó, a PSN ZRT vezérigazgatójának, illetve a Pécsi Műjégályának, hogy e nagyszerű bemutató életre kelhetett. Fantasztikusan érezték magukat a gyerekek, és a kedves kilátogatók is.
KÖSZÖNJÜK!

További képek ›

 

2013 február 22. Nyílt Vidékbajnoság, Debrecen

2013 február 22-23 megrendezésre kerülő Vidékbajnokság

Nyílt versenyként került megrendezésrea Főnix Csarnokban.
Az SKSE versenyzői szépen szerepeltek.
Cubs 2004 Rabb Csenge 1. hely
Cubs 2003 Csiszér Emese 2. hely
Advance Novice Medgyesi Fruzsina 4. hely
Junior Lány Medgyesi Orsolya 2. hely
Basic Novice A Anheuer Gréta 8. hely

Eredmények:

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/videkbajnoksag2013/index.htm

További képek ›

 

2013 február 22. XI. Téli Ifjúsági Európai Fesztivál, Brassó - Friesz Bianka

Friesz Bianka az SKSE versenyzője a 27. helyen végzett a XI. Téli Ifjúsági Olimpia Fesztiválon Brassóban.
A műkorcsolyázó Friesz Bianka Nikoletta szerepléséről edzője, Gór-Sebestyén Júlia, többszörös olimpikon, Európa-bajnok adott egy rövid beszámolót.
„Csütörtökön ért véget a leány műkorcsolya-verseny, amelyen tanítványom szerdán egy nagyon szép, lendületes rövid programot mutatott be, melyet a közönség nagy tapssal jutalmazott. A csütörtöki kűrben, melyet egy tangó-válogatásra mutatott be, apró hibákat vétett, azonban ezek sok pontba kerültek. Bianka végül a 27. helyen végzett. Azt gondolom, élete első nagy nemzetközi versenyén mindent megtett azért, hogy itt minél jobban szerepeljen, teljesítette a számára kitűzött célt, ugyanis tudása legjavát mutatta.”
Forrás:

www.moksz.hu/mukorcsolya/friesz-bianka-nikoletta-27-

További képek ›

 

2013 február 16. Magyar Kupa Utánpótlás Országos bajnokság

SKSE dobogó a Magyar Kupa Országos Utánpótlás Bajnokságon!!!
Cubs I és Cubs II kategóriában is elhoztuk az aranyérmet! Cubs II kategóriában pedig az 1-3 helyen felállhattunk a dobogóra! Büszkék vagyunk rátok!


Cubs I Gál Zoé 1. hely
Cubs II Nagy Dóra 1. hely
Rabb Csenge 2. hely
Csiszér Emese 3. hely
Basic Novice A Papp Petra 10. hely

További képek ›

 

Dóri,Mesi,Csenge,Zoé,Petra,Tigi és Juli

 

2013 február 10. 24. Sportország Trophy, Budapest

SKSE sikeres szereplése az immár 24. alkalommal megrendezésre kerülő Sportország Trophy nemzetközi versenyen


Chicks 2005 Gál Zoé 1. hely
Cubs 2004 Rabb Csenge 1. hely
Nagy Dóra 2. hely
Cubs 2003 Csiszér Emese 2. hely
Advance Novice girls Medgyesi Fruzsina 3. hely
Junior girls Friesz Bianka 2. hely
Medgyesi Orsolya 5. hely
Senior girls Borbély Regina 1. hely
Szombathelyi Eszter 2. hely
Basic Novice A 2000 Papp Petra 10. hely

www.moksz.hu/images/mukorcsolya/sportland_trophy2013/index.htm

További képek ›

Dóri, Juli és Csenge

 

2013 január 24. 6. Skate Helena Nemzetközi verseny, Belgrád

ÉRMEK ÉRMEK ÉRMEK
Nagyon szépen szerepeltek 2013 január 23 és 27 között 14 ország résztvételével megrendezésre kerülő nemzetközi emlékversenyen az SKSE utánpótlás korú versenyzői.


Chicks girls 2005 Gál Zoé 2. hely
Cubs girls 2004 Rabb Csenge 1. hely
Nagy Dóra 2. hely
Cubs girls 2003 Csiszér Emese 4. hely

További képek ›

Rabb Csenge 1. hely,Nagy Dóra 2. hely

 

2013 Digi Tv Interjú az SKSE versenyzőiről!

2013 január 20-án a Gyakorló Jégcsarnokban megrendezett utánpótlás felmérőn a Digi Televízió kilátogatott hozzánk!

www.digisport.hu/video/12671

 

2013 január 21. Speciális téli Olimpiai Játékok Eskütétele a Sándor-palotában!

ÁDER JÁNOS ELŐTT TETTEK ESKÜT A SPECIÁLIS OLIMPIÁN INDULÓK-
" Az eskü szövegét - Sebestyén Júlia korábbi műkorcsolyázó Európa-bajnok segítségével - a gyorskorcsolyázó Mayer Barbara és a hófutó Sőre Zoltán mondta el. "
A Speciális Téli Olimpiai Játékok január 29. és február 5. közötti a dél-Koreai Pjongcsangi-ban kerül megrendezésre!
Szorítunk minden versenyzőnek és köztük a műkorcsolyázóknak is!!!

www.moksz.hu/kezdolap/ader-janos-elott-tettek-eskut-a-specialis-olimpian-indulok

További képek ›

 

2013 Téli Sportágválasztó-Városligeti Műjégpálya

2013. január 19-20 Téli Sportágválasztó!
Gyere és Korcsolyázz velünk! Kipróbálhatod és egész nap látványos bemutatókban gyönyörködhetsz! Láthatod élőben korcsolyázni a Műkorcsoly, Jégtánc, és Szinkronkorcsolya hazai versenyzőit! Kicsiket, nagyokat egyaránt!
Várunk mindenkit szeretettel! — itt: 2013. január 19-20 Városligeti Műjégpálya.

www.telisportagvalaszto.hu/

www.facebook.com/Telisportagvalasztoref=ts&fref=ts&__req=j

Mi is ott voltunk! Szombaton délután a kisebbek, vasárnap délelőtt a nagyobbak tartottak színvonalas bemutatót!

További képek ›

 

2013 Utánpótlássport.hu-Interjú 

A Gyakorló Jégcsarnokban meglátogatott minket az utánpótlásspot.hu
A következő felvételen egy kis részletet láthattok az edzéseinkből.
Illetve egy interjút olvashattok rólunk!

www.youtube.com/watch

www.utanpotlassport.hu/2013/01/19/

 

2013 január 13. SKSE a Magyar Televízió Sport 7 című műsorában!

A velünk készült riport a műsor végén a labdajátékok, és az úszás után következik!
27:52 mp-től

videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/13/18/Telesport_2013_januar_13_.aspx

 

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésedet a +36 30 432 3988 telefonszámokon, illetve az skse.marczibanyi@gmail.hu e-mail címen.

Tanfolyamok

Marczibányi Sportcentrum

kedd: 16.30 -17.30
csütörtök: 16.30-17.30
szombat: 8.30-9.20

Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrum

szerda: 17.00 -17.50   szombat: 9.00-9.50

részletek ›

Támogatóink